Νέα διάσταση για το μοιραίο τροχαίο: Ο Παντελής αποκοιμήθηκε στο τιμόνι;

Μία νέα διάσταση στα αίτια του μοιραίου δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη έρχονται να δώσουν οι δικοί του άνθρωποι από το στενό φιλικό και οικογενειακό του περιβάλλον, σύμφωνα με το gossip-tv.gr.

Μετά την αποκάλυψη των πραγματογνωμόνων της Τροχαίας χθες που απεφάνθησαν ότι το αυτοκίνητο ήταν σε άριστη κατάσταση αλλά δεν πάτησε ποτέ φρένο ο οδηγός παρ’ όλο που έτρεχε με πολύ υψηλή ταχύτητα, άνθρωποι από το στενό του περιβάλλον αποκαλύπτουν πως ο Παντελής Παντελίδης στο παρελθόν είχε πέσει θύμα άλλων τριών σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων που λίγο είχε λείψει να του στοιχίσουν τη ζωή. Μόνο που τότε είχε φανεί πολύ τυχερός. Αιτία και τις τρεις φορές ήταν ότι είχε αποκοιμηθεί στο τιμόνι με αποτέλεσμα να τρακάρει μόνο που τότε μετρούσε μόνο υλικές ζημιές. Οι ίδιοι άνθρωποι λοιπόν δεν αποκλείουν να συνέβη κάτι αντίστοιχο και αυτή τη φορά μιας και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πώς ο Παντελής δεν πάτησε φρένο σε μία τόσο επικίνδυνη στροφή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκείνο το πρωί, γύρω στις 8:30, ο Παντελής ήταν άυπνος, μετά από μία εξαντλητική πρόβα και δεν είχε κοιμηθεί για πολλές ώρες.