Νικολόπουλος: «Η Νίκη μας δεν έφυγε»

«Η Νίκη μας δεν “έφυγε” ακόμη. Ο θεός θέλει ακόμη η Νίκη μας να ζει… Εάν είναι θέλημα θεού πρώτα θα δώσει την καρδούλα της, τα μάτια της και όλα τα ζωτικά της όργανα, χαρίζοντας έτσι Ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας. Οι ευχές και οι προσευχές βοηθούν την Νίκη μας και δίνουν κουράγιο σε εμάς».

Αυτό ήταν το συγκινητικό μήνυμα που έστειλε μέσω facebook το μεσημέρι της Κυριακής ο ανεξάρτητος βουλευτή Νίκος Νικολόπουλος για την 17χρονη κόρη του, η οποία από το περασμένο Σάββατο περνά δύσκολες ώρες και νοσηλεύεται η σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίο.

Ο κ. Νικολόπουλος έκανε σήμερα την παραπάνω ανάρτηση για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση αναφορικά με τη σύγχυση που προκλήθηκε το πρωί με το συλλυπητήριο μήνυμα που ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, έστειλε στην οικογένειά του.

Ο κ. Βούτσης έκανε  λόγο για «απώλεια» της 17χρονης, γεγονός που προκάλεσε αναστάτωση στον φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον της οικογένειας.

Έπειτα από την ταραχή που προκλήθηκε, ο κ. Βούτσης έστειλε νέα ανακοίνωση στην οποία αναγραφόταν: «Ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Νικόλαος Βούτσης, εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του και τη θερμή αλληλεγγύη του στον αγώνα που δίνει η οικογένεια του βουλευτή κ. Νίκου Νικολόπουλου στην εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση της κόρης τους Νίκης».

source: ethnos.gr