Ντόρα Πάλλη: “Γιατί κατεβαίνω στις εκλογές”

Ρωτήσαμε την Υποψήφια Βουλευτή Νοτίου Τομέα της Β’ εκλογικής Περιφέρειας Ντόρα Πάλλη, γιατί κατεβαίνει στις εκλογές και μάς απάντησε:

 

“Πιστεύω ακράδαντα πως στην πολιτική πρέπει να κατέρχεται κάποιος, αποκλειστικά και μόνο για να προσφέρει. Η επαγγελματική μου σταδιοδρομία στο Ολυμπιακό κίνημα συνυφάνθηκε με απτό κοινωνικό έργο. Έχω δημιουργήσει και διδάξει πληθώρα εκπαιδευτικών προγραμμάτων κατά του σχολικού εκφοβισμού, βοηθώντας χιλιάδες παιδιά σε ολόκληρη τη χώρα να εκφραστούν και να πολεμήσουν τους «δαίμονες» τους. Έχω επισκεφθεί πάνω από 300 σχολεία και έχω συνομιλήσει συνολικά με περισσότερα από 20.000 παιδιά.

Παράλληλα, οι κάλπες της 7ης Ιουλίου θα αποτελέσουν την τελευταία εκλογική διαδικασία για τη χώρα που θα πραγματοποιηθεί μέσα σε συνθήκες κρίσης. Από την επόμενη μέρα, θα πρέπει να διαμορφώσουμε μια Ελλάδα ισχυρή και εξωστρεφή. Η Ελλάδα του μέλλοντος, όμως, απαιτεί, πέρα από έναν χαρισματικό Πρωθυπουργό και αναφέρομαι, φυσικά, στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη και μια εξίσου ικανή κοινοβουλευτική ομάδα. Μια ομάδα που θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα αναλάβει την εθνική ευθύνη να οδηγήσει τη χώρα μακριά από νέες περιπέτειες. Προέρχομαι από μια πολιτική οικογένεια και γνωρίζω πολύ καλά πως ακόμα και η πιο φαινομενικά ασήμαντη απόφαση μπορεί να έχει μεγάλο κόστος στην καθημερινότητα μας. Θέλω να κομίσω, όμως, αυτή την εμπειρία σε συνδυασμό με φρέσκες ιδέες που έχω περισυλλέξει από την χρόνια ενασχόληση μου με τον αθλητισμό και την εκπαίδευση, καθώς και από τους αγώνες που έχω δώσει σε όλη την Ελλάδα κατά του σχολικού και διαδικτυακού εκφοβισμού.

Σήμερα, ούσα σύζυγος, μητέρα και δραστήριο μέλος της Κοινωνίας των Πολιτών, νιώθω ότι έφθασε η ώρα να διεκδικήσω τη ψήφο των συμπολιτών μου. Να μου δώσουν την ευκαιρία να βοηθήσω τη χώρα μας να σταθεί ξανά στα «πόδια» της. Να με εμπιστευτούν, ώστε να μπορέσω να δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να δημιουργήσουμε ίσες ευκαιρίες και καλοπληρωμένες δουλειές για τους νέους μας. Να με επιλέξουν, ώστε να πασχίσω και εγώ, μαζί με άλλους, να επαναφέρω το χαμόγελο και την αισιοδοξία στις ζωές τους.”

“Θέλω τα παιδιά μας να βρουν δουλειά εδώ,

να σπουδάσουν, να εργαστούν,

να ζήσουν με καλύτερες συνθήκες!”

 

 

«Ξεχείλισε» από κόσμο… η προεκλογική εκδήλωση της Ντόρας Πάλλη

Περισσότεροι από 1.500 πολίτες κατέκλυσαν ασφυκτικά τη μεγάλη αίθουσα και τους γύρω χώρους γνωστού πολυχώρου εκδηλώσεων στην παραλία της Γλυφάδας, όπου και πραγματοποίησε χθες την κεντρική προεκλογική της ομιλία, η Υποψήφια Βουλευτής Νοτίου Τομέα της Β’ εκλογικής Περιφέρειας, κ. Ντόρα Πάλλη.

Την κ. Πάλλη προλόγισαν προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής και της ακαδημαϊκής κοινότητας, τα λόγια των οποίων προκάλεσαν τη συγκίνηση όλων των παρευρισκόμενων και ιδιαίτερα των μεγαλύτερων ηλικιών. Μάλιστα, πέρα από την φυσική παρουσία και τις ευχές «δια μικροφώνου» του πρώην Υπουργού Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και της Υποψήφιας Βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, Κωνσταντίνα Μπότσιου, στήριξη στην υποψηφιότητα της Ντόρας ζήτησε και…μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος, ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης.

Χαρακτηριστικό είναι ότι κόσμος συνέρρεε μαζικά, μέχρι αργά το βράδυ, με αποτέλεσμα να προκληθεί μποτιλιάρισμα στο ρεύμα της Παραλιακής προς Βούλα, καθώς η χωρητικότητα του πάρκινγκ χτύπησε «κόκκινο».

 

 

 

 

GLYFADA METROPOLITANSΕυχόμαστε καλή επιτυχία!