Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης συμμετέχει στο Εθνικό Πένθος.

Μεσίστιες κυματίζουν οι σημαίες!

Οι αιμοδοσίες της 5ης και της 12ης Μαρτίου θα καλύψουν και ανάγκες των θυμάτων από τα Τέμπη.

“Το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη σκόρπισε τη θλίψη και μας προκάλεσε βαθιά οδύνη.” Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης συμμετέχει στο Εθνικό Πένθος και το τριήμερο 1 έως 3 Μαρτίου, οι σημαίες σε όλα τα Δημοτικά Κτίρια κυματίζουν σε μεσίστια έπαρση.

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης, ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος και η Δημοτική Αρχή εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος και εύχονται ταχεία ανάρρωση στους τραυματισμένους.

«Εθνική τραγωδία στα Τέμπη, δεν μπορώ να το πιστέψω ειδικά με τόσα νέα παιδιά, είμαι συγκλονισμένος! Κουράγιο στις οικογένειες των θυμάτων, ο Θεός να τους αναπαύσει», δήλωσε βαθύτατα ταραγμένος ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος και επεσήμανε ότι οι προγραμματισμένες για την Κυριακή 5 και 12 Μαρτίου αιμοδοσίες θα καλύψουν και ανάγκες των θυμάτων από τα Τέμπη. «Παρακαλώ τους συμπολίτες μας να προσέλθουν για να δείξουμε ακόμη μια φορά την αλληλεγγύη και την ανθρώπινη πλευρά μας, με την ευχή να μην ζήσουμε ξανά τέτοια τραγωδία».