Δεν είναι μόνο δίπλα στους συμπολίτες μας και στα αδέσποτα της πόλης μας που έχουν ανάγκη. Ο Δήμος Γλυφάδας, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου, πάντα βρίσκει τρόπο να συνδράμει κάθε προσπάθεια ουσίας και προσφοράς.

Αυτή τη φορά, βρέθηκε δίπλα στα άλογα του Υμηττού. Το φιλοζωικό σωματείο «Help Horses at Ymittos» είχε απευθύνει έκκληση για προσφορά στρωμάτων, προκειμένου να αποτρέπονται οι τραυματισμοί των αλόγων πάνω στους τοίχους. Σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο Γλυφάδας, η Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Μαίρη Μηλιαρέση, με τη βοήθεια του Κωνσταντίνου Φουστέρη από την Πολιτική Προστασία γέμισε ένα φορτηγό με στρώματα και τα μετέφερε στο χώρο όπου παραμένουν τα άλογα μετά τις στειρώσεις.

Τα στρώματα τοποθετούνται περιμετρικά στους τοίχους, ώστε να μην τραυματίζονται τα ζώα όσο βρίσκονται υπό την επήρεια της νάρκωσης. «Η ανάγκη για στρώματα καλύφθηκε πλήρως. Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Γλυφάδας», ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι του «Help Horses at Ymittos».

Σύντομα ο Δήμος Γλυφάδας θα καλύψει τις ανάγκες των αλόγων για νερό, μεταφέροντας μεγάλες ποσότητες με την υδροφόρα της Υπηρεσίας Πρασίνου.