Ο Γ.Σ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΣΤΙΒΟΣ έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα

Στο γνωστό ξενοδοχείο της Γλυφάδας, την Κυριακή  24 Ιανουαρίου, ο Γ.Σ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ  έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα, με την ευλογία του Αιδεσιμότατου πατέρα Γεωργίου- Φειδόπουλου.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι αθλητές  και οι αθλήτριες  που διακρίθηκαν και  συμμετείχαν, στα  Πανελλήνια  πρωταθλήματα  το έτος  2015.

Τίμησαν με την  παρουσία  τους, τον  Γ.Σ.  Γλυφάδας, ο Δήμαρχος Παπανικολάου Γιώργος, η Βουλευτής  Μεγαλοοικονόμου Θεoδώρα, ο πρόεδρος του Σ.Ε.Γ.Α.Σ Παναγόπουλος  Κώστας, οι  πρώην Δήμαρχοι  Λανδράκης  Στέλλιος και Κόκκορης Κώστας,  ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος ,της  Ε.Α.Σ.  Σ.Ε.Γ.Α.Σ  Πειραιά –Δυτ.Αττικής Καρδαράς  Γεώργιος και ο αντιπρόεδρος Βόσσος Θεόδωρος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ.Νιτσιόπουλος Δημήτριος, Τζουβελης Γιάννης και Μητρόπουλος Δημήτριος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Βουγιουκλάκης Αιμήλιος, Ακρίβος Δημήτριος, Λεβετσοβίτης  Νίκος, Βοργιάς Σωτήρης, Παπάζογλου Μαρία, Βαγγελάτου Ειρήνη, Πατεράκη  Αναστασία, Γεωργούλας Στάθης, Βίγλας Δημήτριος και Μουλακάκης Βασίλειος. Τά μελοι του Δ.Σ. του Σ.ΕΓ.Α.Σ.  κ.κ. Ράπτης Αθανάσιος και Καρδαρά Μαρίκα, ο τεχνικός σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ Ματάκης Στέφανος, οι  πρώην τομεάρχες  αθλητισμού του Δήμου Γλυφάδας κ.κ.  Κάννος  Στράτος και Λούμος Χρήστος και η διευθύντρια των SPESIAL OLYMPICS  κα. Βασιλικοπούλου Αρτεμις. Απο τόν τοπικό τύπο, ο κ. Πουλάκης Μάνος και ο κ. Σκούφης Γιάννης. Το Δ.Σ. του ΓΣ Γλυφάδας και πλήθος γονέων  αθλητών-αθλητριών.