3η Μαρίνα Γλυφάδας, ώρα 8:30 μ.μ.

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

Ο Σεπτέμβριος στη Γλυφάδα μας μπαίνει Κρητικά! Με λύρα, λαούτο, μαντολίνο, με τους υπέροχους ήχους της Κρητικής μουσικής, σε μια συναυλία που θα θυμόμαστε …τουλάχιστον μέχρι το επόμενο καλοκαίρι! Ο Νίκος και ο Αντώνης Ξυλούρης, δυο νέοι ταλαντούχοι καλλιτέχνες, με μεγάλη οικογενειακή ιστορία να τους ακολουθεί, έρχονται στη Γλυφάδα μας για να μας μεταδώσουν τη θετική τους αύρα και τη μοναδική ενέργεια που έχουν επί σκηνής! Οι δυο τους, πορεύονται στη σημερινή μουσική πραγματικότητα με σεβασμό στο παρελθόν και μουσικές ανησυχίες για το μέλλον.

Στο Φεστιβάλ Γλυφάδας, ένα θεσμό που καθιέρωσε ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου για να έχουν την ευκαιρία όλοι να χαίρονται πολιτιστικές βραδιές, ο Νίκος και ο Αντώνης Ξυλούρης θα μας παρουσιάσουν την παραδοσιακή μουσική της Κρήτης και άλλους ήχους τρυπώνοντας σε διαφορετικά μονοπάτια με μια ιδιαίτερη δυναμική και ένα δικό τους φρέσκο πολλά υποσχόμενο τρόπο!

 

Μετά το τέλος της συναυλίας, δύο λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας θα είναι σταθμευμένα στο χώρο της 3ης Μαρίνας, για να μεταφέρουν δωρεάν τον κόσμο σε όλη τη Γλυφάδα, ακολουθώντας τα εξής δρομολόγια:

– ΓΡΑΜΜΗ 1 : 3η Μαρίνα, Ελευθερίου Βενιζέλου, Βουλιαγμένης, Ιασωνίδου, Κων. Αθανάτου/Άγιος Τρύφωνας, Ελευθέρου Ανθρώπου, Πλατεία Καραϊσκάκη, Μικράς Ασίας, Γεννηματά, Μυστρά.

– ΓΡΑΜΜΗ 2 : 3η Μαρίνα, Ζέρβα, Πλατεία Κατράκη, Αγίου Νικολάου, Ρήγα Φεραίου, Γούναρη, Εφορία, Αγία Τριάδα, Νάξου, Όλγας, Παπανδρέου/ΔΕΗ, Δελφών, Ιθάκης, Μυστρά.

 

Παιδικό σινεμά στην Παιδική χαρά Ηφαίστου, ώρα 8:00 μ.μ.

Λίγο νωρίτερα, στις 8:00 μ.μ. στην παιδική χαρά Ηφαίστου θα προβληθεί η αμερικανική ταινία SONIC η ταινία 1, μια παραγωγή του 2019. Βασισμένη στην παγκόσμια υπέρ-επιτυχημένη video game σειρά της Sega, η ταινία «Sonic» διηγείται την ιστορία του γρηγορότερου σκαντζόχοιρου του κόσμου, καθώς απολαμβάνει το νέο του σπίτι στη Γη. Σε αυτή τη live-action περιπετειώδη κωμωδία, ο Σόνικ και ο νέος καλύτερος φίλος του Τομ συνεργάζονται από κοινού για να υπερασπιστούν τον πλανήτη από τον Δρ. Ρομπότνικ και τα σχέδιά του για παγκόσμια κυριαρχία.

Χθες βράδυ οι ΟΝΙΡΑΜΑ χάρισαν μια μοναδική βραδιά στους Γλυφαδιώτες που είχαν κατακλύσει το υπαίθριο θέατρο της 3ης Μαρίνας. Κάτω από το μπλε φεγγάρι, την υπερπανσέληνο του Αυγούστου, ο Θοδωρής Μαραντίνης και η παρέα του ανέβασαν την αδρεναλίνη δημιουργώντας ένα καταπληκτικό σόου.

«Είναι μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για εμάς να φιλοξενούμε σπουδαίους καλλιτέχνες και να μπορούμε να περνάμε τόσο όμορφα στην πόλη μας. Σας ευχαριστούμε όλους πάρα πάρα πολύ για την ανταπόκρισή σας, για τα τρόφιμα και φάρμακα που συνεισφέρετε στις κοινωνικές δομές μας για τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας, η προσφορά σας είναι πολύτιμη», τόνισε ανοίγοντας την υπέροχη βραδιά ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.