Οι «ερυθρόλευκες» κατέκτησαν το κύπελλο στο 18ο φάιναλ φορ στη Γλυφάδα

ΟΙ «ερυθρόλευκες», επικράτησαν εύκολα του Πανιωνίου με το εμφατικό 103-68, στο κλειστό της Γλυφάδας (ΔΑΚ) την Κυριακή 26 Μαρτίου και κατέκτησαν και φέτος το Κύπελλο Ελλάδας. Με κορυφαία για τις «ερυθρόλευκες» την Λινέτα Κάιζερ η οποία σημείωσε 16 πόντους, πήρε 5 ριμπάουντ και αναδείχθηκε σε MVP του αγώνα!

Τα δεκάλεπτα: 12-20, 33-53, 49-78, 68-103

Τα συγχαρητήριά μας στον Ολυμπιακό, τον Πανιώνιο, τη Νίκη Λευκάδας και τον Πρωτέα Βούλας.


Γιώργος Παπανικολάου:

Άλλη μια σπουδαία αθλητική διοργάνωση – η πέμπτη που φιλοξενούμε τα τελευταία δύο χρόνια! – ολοκληρώθηκε πριν με επιτυχία στο ΔΑΚ Γλυφάδας. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το κύπελλο γυναικών στο 18ο φάιναλ φορ, σε μια γιορτή του μπάσκετ που δεν κατάφεραν να αμαυρώσουν οι λίγοι ανεγκέφαλοι που προκάλεσαν μικρής έκτασης επεισόδια.

Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, τον Πανιώνιο, τη Νίκη Λευκάδας και τον Πρωτέα Βούλας για το θέαμα που προσέφεραν και το αθλητικό πνεύμα που επέδειξαν και φυσικά στον Dorkofikis Periklis και σε όλους τους εργαζόμενους στο Δημοτικό Αθλητικό μας Κέντρο που για μια ακόμα φορά ανταποκρίθηκαν άψογα σε μια απαιτητική διοργάνωση.

Ευχαριστούμε την Hellenic BasketBall Federation-3on3 (Official) για τη συνεργασία – ραντεβού στην επόμενη μεγάλη μπασκετική διοργάνωση στη Γλυφάδα!

ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΛΥΦΑΔΑ

Περικλής Δορκοφίκης:

Η πέμπτη σπουδαία αθλητική διοργάνωση που φιλοξενούμε τα τελευταία δύο χρόνια ολοκληρώθηκε πριν από λίγο με επιτυχία στο ΔΑΚ Γλυφάδας “Μάκης Λιούγκας” Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το κύπελλο γυναικών παίζοντας σπουδαίο μπάσκετ και τις δύο μέρες.

Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, τον Πανιώνιο, τη Νίκη Λευκάδας και τον Πρωτέα Βούλας για το θέαμα που προσέφεραν και το αθλητικό πνεύμα που επέδειξαν και φυσικά σε όλους τους εργαζόμενους στο Δημοτικό Αθλητικό μας Κέντρο που για μια ακόμα φορά ανταποκρίθηκαν άψογα σε μια απαιτητική διοργάνωση.

Ευχαριστούμε την Hellenic BasketBall Federation-3on3 (Official) για τη συνεργασία – ραντεβού στην επόμενη μεγάλη μπασκετική διοργάνωση στη Γλυφάδα!

Υ.Γ Οι λίγοι ανεγκεφαλοι δεν θα μας σταματήσουν.
Το φως πάντα κερδίζει το σκοτάδι και ο αθλητισμός πρέπει να έχει μόνο φώς.
Συνεχίζουμε ακόμα πιο Αθλητικά…

Τομεάρχης Αθλητισμού Δήμου Γλυφάδας
Περικλής Δορκοφίκης