Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ “Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝ” ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΡΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

 

Μια καινοτόμα και πρωτοποριακή ενημέρωση προσέφερε στα μέλη και τους φίλους του ο σύλλογος “Ο Παρθενών“, την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου το απόγευμα, την οποία οι παρερισκόμενοι παρακολούθησαν με τεράστιο ενδιαφέρον! Θέμα: Βιοσυντονισμός.

“Γίνετε αρχιτέκτονες του εαυτού σας! Ανακαλύψτε τη δύναμή σας!”

|| Kβαντική Βιοανάδραση || Η Κβαντική Ιατρική χρησιμοποιεί τις αρχές της κβαντικής φυσικής, όπως η μη τοπικότητα, η μπερδεμένη ιεραρχία, και τα ασυνεχή άλματα στη συνείδηση για την καλύτερη κατανόηση της ιατρικής. Η βασική θεση είναι η ίδια με οποιαδήποτε βιταλιστική θεραπευτική φιλοσοφία:

Το μυαλό μπορεί να ελέγξει την “ενέργεια” (έτσι, απροσδιόριστα) για να προβεί σε αυτο-ίαση. Είναι μια new age θεραπεία πίστης – η σκέψη μπορεί να θεραπεύσει. Η διαφορά είναι πως οι «σκέψεις» περιγράφονται ως “πληροφορίες και ενέργεια” που μπορουν να “αλλάξουν τη δυναμική της κβαντικής φυσικής.”

Η κβαντική φυσική παίζει εδώ τον ίδιο ρόλο που έπαιξαν στο παρελθόν ο ηλεκτρομαγνητισμός, τα ραδιοκύματα, οι ακτίνες Χ: είναι η νέα ραδιονική, το νέο ραδιενεργό τονωτικό, ο νέος ζωικός μαγνητισμός, μια μυστηριώδης πτυχή της σύγχρονης φυσικής που δεν γίνεται κατανοητή από το ευρύ κοινό, ακούγεται όμως πολύ ψαγμένη.

parthenon-bio

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Η κα ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΚΑΒΑΛΟΥ.