Μιχαήλ Αντιώτης: Οι προβλέψεις του Οκτωβρίου 2018 για όλα τα ζώδια

GLYFADA METROPOLITANSΥποδεχόμαστε και πάλι, αρχές Οκτωβρίου, με μεγάλη μας χαρά, τον γνωστό και ιδιαίτερα αγαπητό αστρολόγο Μιχαήλ, ο οποίος στις αρχές κάθε μήνα, μάς ενημερώνει με τις προβλέψεις του, για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

 

Αστρολόγος ΜιχαήλΜετά από έναν Σεπτέμβρη, που στο τέλος του, με την επιστροφή του Άρη στις ίδιες μοίρες με την έκλειψη του περασμένου Ιουλίου, επανήλθαν ανάλογες καταστροφές, περνάμε στον Οκτώβρη που διαφαίνεται πιο ήπιος αστρολογικά.

Ο Ερμής από τις 10/10 έως τις 30 περνά στον Σκορπιό, η επικοινωνία γίνεται βαθύτερη και ουσιαστική, αλλά δεν λείπει το παρασκήνιο.

Η Αφροδίτη γίνεται ανάδρομη από 9/10 στον Σκορπιό, όπου παραμένει όλο τον μήνα και απογειώνει τα πάθη, ευνοεί κρυφές – παράνομες σχέσεις συνεργασίες, δοσοληψίες.

Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στον Υδροχόο ακάθεκτος, επηρεάζοντας με έκρυθμες καταστάσεις τα σταθερά Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες,  Υδροχόους.

 

ΚΡΙΟΣ:

Θέματα οικονομικά, κληρονομικά, θα σας απασχολήσουν αυτό τον μήνα. Προσοχή σε τσακωμούς στο φιλικό περιβάλλον. Φόρτος εργασίας σε εσάς του πρώτου δεκαημέρου.

ΤΑΥΡΟΣ:

 Επικοινωνία, συνεργασίες, σχέσεις, ευνοούνται. Προσοχή όμως σε μυστικά που μπορεί να κρύβουν και προστριβές στα επαγγελματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Πολλές μετακινήσεις κι επαφές στην καθημερινότητα. Προσοχή σε ταξίδια στο εξωτερικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Ευνοϊκές επαφές, διασκέδαση, παρόλη την επιρροή του Κρόνου σε εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Προσοχή σε κληρονομικά.

ΛΕΩΝ:

Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στον τομέα των σχέσεων όπου φέρνει εντάσεις, διαπληκτισμούς. Βελτίωση  στην επικοινωνία στα οικογενειακά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Ένταση στην καθημερινότητα βελτιωμένες σχέσεις με αδέλφια, συγγενείς.

ΖΥΓΟΣ:

Οικονομική βελτίωση.  Προσοχή σε καυγάδες με τον σύντροφο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Οικογενειακές εντάσεις, παρόλα αυτά διάθεση για επικοινωνία,  φλερτ.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Τάση για κρυφές σχέσεις,  παράνομες συμφωνίες. Προσοχή σε εντάσεις με αδέλφια, συγγενείς.

ΑΙΓΟΚΑΙΡΩΣ:

Άγχος οικονομικό. Πιθανά κέρδη από κληρονομιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Επαναστατικότητα, διεκδίκηση. Γενικά ένταση που πρέπει να διοχετευτεί. Άνοιγμα επαγγελματικό, δημόσιες σχέσεις.

ΙΧΘΕΙΣ:

Ταξίδια, μετακινήσεις, ευνοούνται. Ταραγμένο υποσυνείδητο, εφιάλτες.

 

GLYFADA METROPOLITANSΜιχαήλ, σάς ευχαριστούμε

Για περισσότερες πληροφορίες: wiccancat13@yahoo.com

Ο Μιχαήλ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Η σχέση τoυ με την Αστρoλoγία χρονολογείται από πολύ μικρή ηλικία, όπως επίσης και η εμπειρία του στις  προβλέψεις. Το ενδιαφέρον για την τέχνη της αστρολογίας εμπλουτίστηκε ποικιλοτρόπως με σπουδές και σεμινάρια, ενώ στην πορεία οι μελέτες του επεκτάθηκαν και σε επιπλέον μεθόδους όπως ταρώ, κλπ.  Παράλληλα, αρθρογραφεί σε έντυπα μέσα περιοδικού τύπου, καθώς και σε ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

 

autumn