Ο Δήμος Γλυφάδας, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», προχώρησε σε νέα διανομή προϊόντων στους δικαιούχους Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.), οι οποίοι είχαν ενεργοποιήσει την πλατφόρμα ΤΕΒΑ, σύμφωνα με το ΦΕΚ 1474/28-42017 και είναι εγκεκριμένοι μέχρι την 31/1/2019.

Η διανομή πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του ΚΑ.Π.Π.Α, όπου στεγάζεται η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Γλυφάδας, την περασμένη Δευτέρα. Διανεμήθηκαν νωπά προϊόντα (κοτόπουλα, φέτα και κασέρι) σε 262 οικογένειες, οι οποίες αριθμούν 550 περίπου άτομα, ενώ κάθε δικαιούχος παρέλαβε τρία τεμάχια από το κάθε είδος. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η διανομή αποτελεί την τρίτη κατά σειρά, καθώς έχουν προηγηθεί άλλες δύο το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο και αφορούσαν στερεά τρόφιμα (λάδι, μέλι, μαρμελάδες, ζυμαρικά, όσπρια, κονσέρβες, αλάτι, ξύδι, ζάχαρη και παιδικές τροφές).

«Η συγκεκριμένη υλική βοήθεια είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη στήριξη των συνδημοτών μας που έχουν βρεθεί σε δυσμενή οικονομική κατάσταση και αποτελεί την ελάχιστη στήριξη που οφείλουμε να επιδείξουμε αναφορικά με την καταπολέμηση της φτώχειας και τη μείωση του κοινωνικού αποκλεισμού», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Μέριμνας & Αλληλεγγύης, Ορέστης Τσάγκλας.