Την άνοιξη η “Βαθύσκια” είναι μαγευτική! Ναι, στα Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας!

Τα Τρίκαλα Κορινθίας: Ένας παράδεισος δίπλα στην Αθήνα || Η μαγευτική θέα προς τα γύρω βουνά, την κοιλάδα του Σύθα του Κορινθιακού κόλπου και τα τρία γραφικά χωριουδάκια των Τρικάλων Κορινθίας, καθιστούν την περιοχή ιδιαίτερα ελκυστική. Ξεκινώντας μια πρώτη εξερεύνηση της περιοχής μπορείτε να ακολουθήσετε το μονοπάτι προς την πλατεία του χωριού. Θα εντυπωσιαστείτε με τα πανέμορφα αιωνόβια πλατάνια που διακοσμούν την πετρόκτιστη πλατεία και προσθέτουν την δική τους πινελιά στο πορτρέτο της φύσης. Αν πάλι δεν θέλετε να αφήσετε πίσω το όχημά σας, είναι πολλές οι επιλογές που θα σας επιτρέψουν να επισκεφθείτε πολλά χωριά της ορεινής Κορινθίας που θα σας καταπλήξουν.

Για όλες τις εποχές υπάρχουν δραστηριότητες, με τις οποίες μπορείτε να απολαύσετε όλη την γύρω μαγευτική περιοχή και όλα τα υπέροχα στοιχεία της ορεινής Κορινθίας!

Βαθύσκια

Τηλ.: 6907 60 57 06, 2743 091 170, 6937 47 77 78, 2743 091 074

 Fax: 2743 091 170, 2743 091 074

info@vathyskia.gr

Ως “Βαθύσκια”, σύμφωνα με τον Παυσανία, περιγράφεται η βαθιά σκιά, η οποία δημιουργείται από την πυκνή βλάστηση και κυρίως από τα πλατάνια που προσπαθούν να μας “επιβληθλούν” με τη σκιά τους, καθώς ανεβαίνουμε προς τα Τρίκαλα Κορινθίας. Ένας κοντινός προορισμός, ένας παράδεισος θα λέγαμε, μόλις 143 χλμ. από την Αθήνα με θέα ύψους περίπου 1.000 μ., σε ένα χωριό το οποίο περιστοιχίζεται από πλούσιο δάσος και αποτελεί το τελευταίο ορμητήριο προς τις κορυφές της Ζήρειας. Ο πέτρινος ξενώνας είναι φτιαγμένος με προσωπικό μεράκι και γούστο σε όλες του τις λεπτομέρειες και υπόσχεται να σας προσφέρει χαλάρωση, ποιότητα και εάν θέλετε, την απόλυτη νιρβάνα.

ΒαθύσκιαΒαθύσκια-Τρίκαλα ΚορινθίαςΒαθύσκια-Τρίκαλα ΚορινθίαςΒαθύσκια-Τρίκαλα ΚορινθίαςΒαθύσκια-Τρίκαλα ΚορινθίαςΒαθύσκια-Τρίκαλα ΚορινθίαςΒαθύσκια-Τρίκαλα ΚορινθίαςΒαθύσκια-Τρίκαλα ΚορινθίαςΒαθύσκια-Τρίκαλα ΚορινθίαςΒαθύσκια-Τρίκαλα ΚορινθίαςΒαθύσκια-Τρίκαλα ΚορινθίαςΒαθύσκια-Τρίκαλα Κορινθίας

|| Τα πολύ όμορφα δωμάτια, καθώς και οι σουΐτες του ξενώνα, προσφέρουν θέα προς τον Κορινθιακό κόλπο ή προς το όρος Ζήρεια (see more: www.vathyskia.gr) ||

thavmastikoΔραστηριότητες στα Τρίκαλα Κορινθίας:

ΙΠΠΑΣΙΑ

Οι έμπειροι αναβάτες μπορείτε να γνωρίσετε την περιοχή μας, κάνοντας μια βόλτα με άλογο, ενώ για εκείνους που θέλουν να δοκιμάσουν την εμπειρία της ιππασίας, υπάρχει η δυνατότητα εκμάθησης σε φυλασσόμενο χώρο, με τη βοήθεια έμπειρου δασκάλου.

ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑ

Προμηθευτείτε (ΔΩΡΕΑΝ!) από τον ξενώνα μας ποδήλατα για να μετακινηθείτε εντός αλλά και εκτός του χωριού.

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Με ορμητήριο τα Τρίκαλα, οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν μικρές αποδράσεις στη λίμνη Δασίου (14χλμ από το χωριό) και στη λίμνη Δόξα (40χλμ από το χωριό), όπου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη μαγεία της φύσης.

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ

Οι λάτρεις της πεζοπορίας έχουν τη δυνατότητα να περπατήσουν τα μονοπάτια της περιοχής. Τα Τρίκαλα είναι κατάληλα και για καλοκαιρινό προορισμό διακοπών καθώς συνδυάζουν και το θαλασσινό στοιχείο. Οι επισκέπτες σε απόσταση 25′ βρίσκονται στο Ξυλόκαστρο όπου μπορούν να κολυμπήσουν στις πολύ όμορφες και καθαρές θάλασσες, έχοντας την επιλογή σε οργανωμένες ή μη παραλίες και το βράδυ να επιστρέψουν στο χωριό όπου μπορούν να κοιμηθούν στη φυσική δροσιά που προσφέρει το υψόμετρο των 900 μέτρων.

Απολαυστική ξενάγηση στον ξενώνα “Βαθύσκια”:

video: Ilias Siokos

 

Ο ξενώνας λειτουργεί κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου!

Δείτε ΕΔΩ τον χάρτη