Π. Φάληρο: Ξυλοκόπησαν ληστή με καλάσνικοφ σε μίνι μάρκετ

Πανδαιμόνιο επικράτησε τα ξημερώματα στο Π. Φάληρο, όταν δύο ένοπλοι ληστές με καλάσνικοφ εισέβαλαν σε μίνι μάρκετ. Ιδιοκτήτης και υπάλληλος όρμησαν στον ληστή με το αυτόματο, τον αφόπλισαν και τον ξυλοκόπησαν άγρια

Σκηνές βγαλμένες από τον κινηματογράφο εκτυλίχθηκαν μισή ώρα μετά τη μία τα ξημερώματα σε μίνι μάρκετ στο κέντρο του Π. Φαλήρου, επί της οδού Ζησιμοπούλου 92.

Δύο ένοπλοι ληστές  εισέβαλαν στο κατάστημα με σκοπό τη ληστεία. Τότε, ο ιδιοκτήτης και ο υπάλληλος του όρμησαν εναντίον τους, ο ένας ληστής τράπηκε σε φυγή τρέχοντας και ο άλλος πυροβόλησε 8 φορές στον αέρα για εκφοβισμό, όμως ο ιδιοκτήτης και ο υπάλληλος τον αφόπλισαν και τον ξυλοκόπησαν άγρια.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία και μόλις έφτασαν εκεί τα… θύματα της απόπειρας ληστείας τους, παρέδωσαν τον Έλληνα ένοπλο ληστή, ο οποίος μάλιστα χρειάστηκε να διακομιστεί σε νοσοκομείο για τις Πρώτες Βοήθειες.

Παρά τις έρευνες που ακολούθησαν στην γύρω περιοχή, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός του συνεργού του, ενώ πλέον η Αστυνομία ερευνά αν είναι υπεύθυνοι οι ληστές και για τυχόν άλλες παρόμοιες ενέργειες.

Οι Αρχές πάντως τονίζουν ότι η αντίδραση αυτή ήταν λάθος και μπορεί στην προκειμένη περίπτωση να εξελίχτηκαν τα πράγματα υπέρ του ιδιοκτήτη και του υπαλλήλου του, όμως θα μπορούσαν να είχαν πολύ άσχημη τροπή αν ο δράστης δεν πυροβολούσε στον αέρα και αντιθέτως, έστρεφε το όπλο εναντίον τους.

source: http://news247.gr