“Αγαπητοί μου, βρισκόμαστε ίσως στον πιο θερμό μήνα του φετινού καλοκαιριού τόσο σε επίπεδο κλιματολογικών συνθηκών στη χώρα μας, σε πολλές περιοχές της Ασίας, της Κεντρικής Ευρώπης και των ΗΠΑ και Καναδά, αλλά και σε επίπεδο οικονομικών και πολιτικών γεγονότων στο παγκόσμιο στερέωμα.”

Στη χώρα μας, η συνέχεια της αντιπαραθέσεις των πολιτικών κομμάτων, αλλά και η απογοήτευση του λαού απ’ τη διόγκωση των προβλημάτων της ανεργίας, του οικονομικού, του ασφαλιστικού αλλά και της φορολόγησης συνεχίζονται με έντονο ρυθμό.

Η Πανσέληνος στις 12 θα επηρεάσει ιδιαίτερα τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού, Κριό, Καρκίνο και Αιγόκερο.

Το πέρασμα του Δία στο Λέοντα στις16/7 και η παραμονή του σε αυτό το Μεγαλοπρεπές Ζώδιο μέχρι τις 11/8/2015 ευνοεί Κριός, Λέοντες και Τοξότες, ενώ θα φέρει άνθηση των τεχνών, επιτυχείς αθλητικές δραστηριότητες αλλά αύξηση στα κερδοσκοπικά χρηματιστηριακά παιγνίδια.

Ο Ήλιος, θα επισκεφτεί το ζώδιο του Λέοντα στις 23 Ιουλίου, όπου μπορεί να εκφράσει ανεμπόδιστα τις καλές του ιδιότητες θέλοντας να προστατεύσει τον κόσμο μας υπό το βλέμμα του. Θα συνειδητοποιήσουμε αρκετά εύκολα την ανάγκη μας για ξεκούραση και ψυχαγωγία, ενώ θα ενεργούμε με περισσότερο πάθος και αυθορμητισμό.

Στις 26, ο πύρινος πλανήτης Άρης, θα φιλοξενηθεί από το ζώδιο του Σκορπιού όπου και θα βοηθήσει σημαντικά τα Ζώδια του Νερού να δημιουργήσουν, να δραστηριοποιηθούν και αισθανθούν δυνατοί. Η εγκληματικότητα και η βία, φαίνεται πως θα απασχολήσουν για μια ακόμη φορά τα δελτία ειδήσεων, όπως επίσης και η τρομοκρατία.

source: http://astra4u.com