ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ την ΤΡΙΤΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ για την Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ Δ.Σ.

ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

ΤΡΙΤΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 – 10.00 π.μ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ-ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΣΤΙΣ 10.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΑΝΝΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ (ΚΑΡΟΛΟΥ 24-ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ-ΑΘΗΝΑ-3ος ΟΡΟΦΟΣ).

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας αποφάσισε την πραγματοποίηση ΣΥΣΚΕΨΗΣ των Μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων-Μελών της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στην Περιφέρεια Αττικής.

Η ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ θα πραγματοποιηθεί την ΤΡΙΤΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015, στις 10.00 το πρωί, στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24 – Πλατεία Καραϊσκάκη – Αθήνα – 3ος Όροφος).

Αντικείμενο της ΠΑΝΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ είναι ο προγραμματισμός δράσης των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση το επόμενο χρονικό διάστημα για να καταργηθεί στην πράξη το νέο βάρβαρο μνημόνιο της απερχόμενης νεομνημονιακής συγκυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ. που συνεχίζει τις ακραίες νεοφιλελεύθερες πολιτικές κατεδάφισης των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων,  την εκποίηση του πλούτου και της χώρας και την φοροληστεία σε βάρος του Ελληνικού λαού.

Τα Διοικητικά Συμβούλια καλούνται για τη μαζική συμμετοχή τους και την αγωνιστική προετοιμασία του κλάδου μπροστά στη νέα επίθεση της συγκυβέρνησης και της τρόικα στους εργαζόμενους στο Δημόσιο και ιδιαίτερα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Όλοι μαζί  δυναμικά και ενωτικά να ακυρώσουμε στην πράξη κάθε προσπάθεια εφαρμογής των νέων μνημονιακών μέτρων.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. δηλώνει αποφασισμένη μαζί με τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και τους υπόλοιπους στο Δημόσιο, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ όπως κάναμε τα προηγούμενα χρόνια με τους καθημερινούς αγώνες και την αντίστασή μας, έτσι και τώρα, να ακυρώσουμε στην πράξη την εφαρμογή των νέων μνημονιακών μέτρων και πολιτικών που για μια ακόμη φορά στόχο έχουν τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, την περαιτέρω συρρίκνωση των εισοδημάτων των εργαζομένων, τις ιδιωτικοποιήσεις και το ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Ο Πρόεδρος  Θέμης Μπαλασόπουλος

Ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας  Γιάννης Τσούνης


///