Σαφώς δε θα επιλέξεις εσύ τον προϊστάμενο ή το αφεντικό σου, αλλά αν σου τύχει ένα από αυτά τα τρία ζώδια, τότε πραγματικά θα είσαι γκαντέμης, μιας και μιλάμε για άτομα δύσκολα, απαιτητικά, ανικανοποίητα, ενδεχομένως και άδικα προς τους κατωτέρους τους. Μπορεί στη δουλειά τους να είναι ΟΚ, αλλά οι άλλοι δεινοπαθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι γεννημένη εργάτρια, αλλά όχι… διοικητής. Είναι αυτό που λέμε το μυρμήγκι, αλλά όχι η βασίλισσα της μυρμηγκοφωλιάς. Αν τύχει και αναλάβει μια θέση σε διοικητικό πόστο, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τα κάνει… μαντάρα. Θα υστεριάζει με την πρώτη ευκαιρία, θα ξεσπάει τα νεύρα της πάνω στους υφισταμένους της και φυσικά δεν θα ανέχεται το παραμικρό λαθάκι. Θα είναι μίζερη, ανικανοποίητη και θα προκαλεί χάος, αντί να οργανώνει και να ηγείται.

ΛΕΩΝ

Μπορεί να ξαφνιάζεσαι που τον βλέπεις στην λίστα, ωστόσο, ο Λέοντας μόνο καλό… αφεντικό δεν είναι. Και αυτό γιατί όταν έχει εξουσία στα χέρια του, την καταχράται. Ω, ναι! Η δύναμη που του δίνει, του βγάζει έναν άσχημο εαυτό. Μπορεί να συμπεριφέρεται ακόμα και ως τύραννος. Δεν θέλει να του κλέψει κανείς την δόξα ή την φήμη, δεν θέλει να είναι κανείς καλύτερος από εκείνον και φυσικά δε θα διστάσει ακόμα και να καπελώσει για να πάρει αυτός τα εύσημα. Θα μπορούσε να είναι το αφεντικό που θα σε προσβάλλει, θα σε μειώσει ή θα σε απολύσει με μεγάλη ευκολία γιατί απλά αντιμίλησες.

 

see more: astrology.gr