Η Πολιτική Προστασία Δήμου Γλυφάδας ευχαριστεί τους εθελοντές για τη πολύτιμη βοήθειά τους

Την πολύτιμη κοινωνική προσφορά τους κατέθεσαν πολλές Εθελοντικές και Πολιτιστικές ομάδες από όλη την Αττική, όλες αυτές τις τελευταίες ημέρες, στις παραλίες της πόλης μας που τόσο πολύ το χρειάζονται. Η Πολιτική Προστασία Δήμου Γλυφάδας, ευχαριστεί ιδιαίτερα για την βοήθεια όσους προσήλθαν έως τώρα, καθώς πάνω από 450 εθελοντές έχουν δηλώσει συμμετοχή. Επίσης, είναι πράγματι συγκινητική η ανταπόκριση πολλών ανθρώπων, που αυθόρμητα προσήλθαν και ζήτησαν να βοηθήσουν.

O χώρος υποδοχής των εθελοντών για τον καθαρισμό του παράκτιου μετώπου, είναι στη δεύτερη παραλία (πρώην Ζέρβα), όπου η Πολιτική Προστασία του δήμου Γλυφάδας υποδέχεται τους εθελοντές, τους παρέχει μέσα ατομικής προστασίας και αφού τους ενημερώσει πώς γίνεται η διαδικασία, τους κατανέμει στις παραλίες της Γλυφάδας, ανάλογα με το πού υπάρχει περισσότερο ανάγκη.

Στο ίδιο σημείο ανανεώνει το ραντεβού της καθημερινά, η Πολιτική Προστασία Δήμου Γλυφάδας με τους Εθελοντές και όσο για το επόμενο Σαββατοκύριακο 30 Σεπτεμβρίου και 1η Οκτωβρίου, πληροφορίες λένε ότι πολλά ενδιαφέροντα θα συμβούν εκεί. 

 

Δήμος Γλυφάδας

|| Η εθελοντική δράση πραγματοποιείται υπό την αυστηρή καθοδήγηση της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Γλυφάδας

και με την παροχή από τον Δήμο του απαραίτητου εξοπλισμού. ||

 

Εσείς δηλώσατε συμμετοχή;

Οι εθελοντές μπορούν να επικοινωνούν είτε στο πενταψήφιο τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου Γλυφάδας 15464 (καθημερινά 8 π.μ. – 8 μ.μ.) είτε μέσω email στο info@glyfada.gr είτε στην ειδική φόρμα που υπάρχει στο www.glyfada.gr (https://goo.gl/forms/QmGweJsQnQ57QFke2) και να δηλώνουν το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό τους, ώστε να επικοινωνεί μαζί τους η Πολιτική Προστασία του Δήμου Γλυφάδας, που συντονίζει τη δράση. Και φυσικά για αιτήσεις και πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται και πάλι στον χώρο υποδοχής των εθελοντών στη δεύτερη μαρίνα.