Πώς προσπαθεί να σε προσελκύσει κάθε ζώδιο; Γιατί ξενοκοιτάζει; Υπάρχουν ενδείξεις;

Τα αστέρια μιλούν και μας αποκαλύπτουν τα μυστικά τους. Ποια είναι η στάση του κάθε ζωδίου;

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ατίθασος, φλογερός, παθιασμένος, εκδηλωτικός και δεν δέχεται εύκολα την απιστία. Ο εγωισμός του δεν την χωνεύει εύκολα γιατί χάνει την πρωτιά. Θεωρείται κατακτητής, ασυναγώνιστος και είναι σίγουρος για τις ικανότητές του. Αρέσκεται στις εφήμερες καταστάσεις γιατί δεν θέλει ευθύνες και υποχρεώσεις. Αν δεν υπάρχει ρομαντισμός, θα ορμήσει σε κάθε ερωτική περιπέτεια. Του αρέσει το φλερτ και το κυνήγι. Είναι πολύ ζηλιάρης αλλά δείχνει τα συναισθήματά του και δεσμεύεται. Οι προκλήσεις του χτυπούν συχνά την πόρτα. Πρέπει να ξέρεις να κρατάς αμείωτο το ενδιαφέρον του. Δεν δέχεται ότι μπορεί να κοιτάς και αλλού. Αν απιστήσεις, θα θυμώσει πολύ, θα νευριάσει, θα γίνει σκληρός και απότομος αλλά γρήγορα θα του περάσει και αν μετανοήσεις, θα σου δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.

Η γυναίκα Κριός θα απιστήσει είτε γιατί δεν της δίνεις την απαραίτητη σημασία είτε γιατί την περιορίζεις. Είναι χαδιάρα και διαισθητική και όσο υπάρχει πάθος είναι πιστή. Αν απιστήσεις, ίσως και να φτάσει στο χωρισμό.

Σημάδια απιστίας: Αν απομονώνεται ώρες στο δωμάτιο και βρίσκεται στο internet, θα κάνει σίγουρα on line γνωριμίες. Δεν του αρέσουν οι προβλέψιμες σχέσεις. Θέλει περιπέτεια και σασπένς χωρίς να σκέφτεται τις συνέπειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι πιστός, στοργικός, αισθησιακός, αφοσιωμένος και απαιτεί θαυμασμό. Κολλάει υπερβολικά σε σχέσεις και καταστάσεις. Δεν νιώθει άνετα με τις αλλαγές, τις αποφεύγει. Αν χάσει όμως τον έλεγχο, γίνεται κτητικός και ζηλιάρης. Απολαμβάνει όλα τα ωραία πράγματα που του δίνει η ζωή. Εκτιμά το ωραίο, το φυσικό, το σταθερό. Μην τον κάνεις να ζηλεύει χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Αν σε λατρεύει και σου έχει τυφλή εμπιστοσύνη, δεν θα υποψιαστεί ποτέ ότι τον απατάς. Αν όμως τον βοηθήσει η διαίσθησή του και το καταλάβει, δεν θέλει εξηγήσεις και δεν δίνει δεύτερη ευκαιρία. Άμα πληγωθεί, τον έχεις χάσει οριστικά. Προτιμά ασφαλείς και σταθερές σχέσεις και δεν αρέσκεται σε εφήμερες περιπέτειες. Ακόμα και αν ο ίδιος απιστήσει για μια σεξουαλική στιγμιαία απόλαυση, δεν εγκαταλείπει τη μόνιμη σχέση του, δεν χάνει εύκολα τη βολή του.

Η γυναίκα Ταύρος θέλει να νιώθει υπερήφανη για το σύντροφό της. Δεν θα απιστήσει και ειδικά αν έχει μια καλή ερωτική ζωή. Θα το κάνει αν δεν νιώθει ασφαλής στην υπάρχουσα σχέση, οπότε δεν έχει λόγους και να μείνει. Θα χωρίσει και επειδή δεν παίρνει εύκολα τέτοιες αποφάσεις, δεν θα το κάνει.

Σημάδια απιστίας: Αν αρχίσει να χαλάει χρήματα ή δεν ξέρει που τα χάλασε, αν έχει νεύρα, τότε κάτι του συμβαίνει και προσπαθεί να το κουκουλώσει.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δίδυμος είναι κοινωνικός, γοητευτικός, φιλικός, χαρούμενος. Πολλές φορές η κοινωνικότητά του παρεξηγείται και φαίνεται σαν ερωτοτροπία. Όταν έχει στο πλάι του έναν άνθρωπο με πνευματικά ενδιαφέροντα και ζει ποικιλόχρωμα γίνεται σταθερός και ρομαντικός. Αν δεν ζηλεύεις και βγαίνεις με τις παρέες του, τότε είσαι ιδανική γι’ αυτόν. Δεν του αρέσει η καταπίεση και ο περιορισμός, είναι ελεύθερος και ανοιχτόμυαλος. Αγαπά το φλερτ και τις εμπειρίες με το αντίθετο φύλλο καθώς εξάπτουν τη φαντασία του. Παίζει, ζει το τώρα αλλά δεν εγκαταλείπει τη σταθερή σχέση του. Είναι κατεργάρης, προσεγγίζει τον έρωτα επιδερμικά και επιπόλαια. Όταν παρασυρθεί, η συμπεριφορά του γίνεται εφηβική. Αν απιστήσεις, θα ανταποδώσει χωρίς ενοχές, ωστόσο θα συζητήσει τους λόγους της απιστίας και θα δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.

Η γυναίκα Δίδυμος παίζει χωρίς να προχωράει. Είναι εγκεφαλική και ορθολογίστρια και οι λέξεις πάθος, ζήλια, κτητικότητα είναι ξένες γι’ αυτήν. Δεν θα το κάνει ποτέ αν δεν της στερήσεις την ανεξαρτησία της.

Σημάδια απιστίας: Αν μιλάει ώρες στα τηλέφωνα και απομακρύνεται και δεν αποχωρίζεται το κινητό ή έχει κλήσεις με απόκρυψη ή το τηλέφωνο χτυπάει και κλείνει, τότε κάτι συμβαίνει. Η σχέση σας έχει βαλτώσει και κάνει διπλή ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι ρομαντικός, συναισθηματικός, γοητευτικός και θέλει να τον φροντίζεις και να τον αγαπάς. Θέλει να νιώθει ασφάλεια και δεν ξεχνά παλαιότερες σχέσεις. Θεωρείται πραγματικά κατόρθωμα αν τον κάνεις να τις ξεχάσει. Είναι πιστός και αφοσιωμένος και αν νιώσει ανασφάλεια τότε μετατρέπεται σε κυνηγό συντρόφων. Ζηλεύει και πολλές φορές αισθάνεται ότι του κρύβεις πράγματα. Είναι καχύποπτος, παραδοσιακός και περιποιητικός και ψάχνει μια γυναίκα μητέρα-καλλονή-σύζυγο. Αν απιστήσεις, πληγώνεται πολύ, κλείνεται στον εαυτό του, δεν το ξεπερνά εύκολα, δεν ξεχνά και δεν συγχωρεί. Γυρίζει σελίδα στη ζωή του, κάνει παράλληλες σχέσεις ή χωρίζει. Είναι ονειροπόλος, πρακτικός, τρυφερός, δεν θέλει να πληγώνεται και αν πληγωθεί, θα απιστήσει.

Η γυναίκα Καρκίνος, αν δεν νιώθει ασφάλεια και σιγουριά στο γάμο της, βρίσκει αλλού καταφύγιο. Δεν δέχεται εύκολα την απιστία και δεν θέλει να γίνεται γνωστή σε όλους. Ο διασυρμός είναι ότι χειρότερο γι’ αυτήν. Αν την αγαπάς είναι πιστή, διαφορετικά δείχνει την δυσαρέσκειά της με κάθε τρόπο.

Σημάδια απιστίας: Αν εξαφανίζει τις φωτογραφίες σου από το πορτοφόλι και το κινητό, αν παρατάει τη βέρα του από δω και από κει, τότε πρέπει να αρχίσεις να υποψιάζεσαι. Δεν θέλει να νιώθει άδειος συναισθηματικά, ούτε να θεωρείται δεδομένος. Θέλει να νιώθει πως τον έχουν ανάγκη, πως τον στηρίζουν με το οποιοδήποτε κόστος.

ΛΕΩΝΟ Λέων είναι πιστός, κοινωνικός, ρομαντικός, γενναιόδωρος, ειλικρινής και αναζητά την τέλεια σχέση. Το φλερτ τον επιβεβαιώνει αλλά μέχρι εκεί. Πιστεύει πως δεν συγκρίνεται με κανέναν και με τίποτα. Δεν μπλέκει σε εφήμερες σχέσεις. Θέλει αποκλειστικότητα. Αν απιστήσεις, πληγώνεται ο εγωισμός του, προσβάλλεται, ισοπεδώνεται, θίγεται η αξιοπρέπειά του γι’ αυτό και έχει τα μάτια του πάντα ανοιχτά. Εκδικείται τσακίζοντας το ηθικό σου και σε ταπεινώνει. Είναι κτητικός, ζηλιάρης και αγαπά αληθινά. Αν απιστήσει, έχει ενοχές και δεν εγκαταλείπει τη σταθερή του σχέση.

Η Λιονταρίνα είναι ερωτική, έξυπνη, αγαπά το φλερτ και θα απατήσει μόνο για να εκδικηθεί ή για κάποιους άλλους λόγους πολύ σοβαρούς. Είναι δογματική και απόλυτη, θέλει να κολακεύεται και δεν κάνει εφήμερες σχέσεις. Άμα κάνει παράλληλη σχέση θα χωρίσει.

Σημάδια απιστίας: Αν σε παραχαϊδεύει ή αντίθετα σε αφήνει ελεύθερη ή θυμώνει και σου ρίχνει για όλα το φταίξιμο, τότε έχει λερωμένη τη φωλιά του. Μάλλον δεν τον έκανες να νιώσει πολύ σημαντικό, δεν τον πρόσεχες πολύ, δεν τον θαύμαζες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος είναι ευγενικός, συμπαθητικός, εξαρτημένος από τους άλλους. Αγαπά παθιασμένα και με αφοσίωση αλλά δεν το δείχνει εύκολα. Ντρέπεται, περιμένει από τους άλλους να εκδηλωθούν πρώτοι. Αυτή η έλλειψη εκφραστικότητας μπορεί λανθασμένα να μεταφραστεί και ως αδιαφορία. Όταν δίνει, θέλει και να παίρνει τα αντίστοιχα. Είναι πιστός, ασκεί σκληρή κριτική και ξέρει να προλαβαίνει το κακό. Θέλει τίμιους και αξιόπιστους ανθρώπους δίπλα του. Δεν αγαπά τις παράλληλες σχέσεις. Ξέρει να τεστάρει το ταίρι του πριν δεσμευτεί. Είναι ρεαλιστής και τελειομανής και δεν του αρέσουν οι κρυφές καταστάσεις ούτε η ικανοποίηση της στιγμής. Αφήνει την εντύπωση πολλές φορές ότι ο έρωτας είναι και αυτός μια υποχρέωση και θυσιάζει τα συναισθήματά του για τα πρέπει. Αν βρει σε μια γυναίκα αυτά που ψάχνει, δύσκολα θα ρισκάρει να τη χάσει. Αν απιστήσεις, φεύγει, κλείνεται στον εαυτό του και γίνεται εργασιομανής.

Η γυναίκα Παρθένος έχει δύσκολη συναισθηματική ζωή. Αντιμετωπίζει την απιστία σχολαστικά και με κριτική διάθεση. Αποσύρεται, κάνει αυτοκριτική για να δει τι έφταιξε. Η ίδια θα απιστήσει μόνο αν δεν είναι ικανοποιημένη από τη σχέση της και θα αναζητήσει την αληθινή αγάπη.

Σημάδια απιστίας: Αν χάνει πολύτιμα χαρτιά, λογαριασμούς κλπ, αν δεν σου ζητά να βοηθήσεις στις δουλειές, τότε κάτι συμβαίνει. Θέλει ενδιαφέρον, βαριέται τη ρουτίνα και αν γνωρίσει έναν άνθρωπο που του κολλήσει τρελά, τότε θα ενδώσει για να μην νιώθει παραμελημένος.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι γοητευτικός, θέλει να ευχαριστεί τους γύρω του και ψάχνει την τέλεια σχέση. Μισεί τους καβγάδες και ψάχνει απ’όλες τις πλευρές το άτομο που θα δεσμευτεί. Δύσκολα αποφασίζει. Αγαπά την ωραία ζωή και θέλει να βρει έναν άνθρωπο που θα ταιριάζει και θα ζήσει όμορφα την υπόλοιπη ζωή του. Είναι ευγενικός, χαρούμενος και ζητά επιβεβαίωση. Αγαπά την περιπέτεια και μπερδεύει πολλές φορές τη φιλία με τον έρωτα. Αν απιστήσεις, δεν θα πει κουβέντα, αντίθετα, θα κάνει τα πάντα για να σε ξανακερδίσει. Αν δεν τα καταφέρει, θα ανταποδώσει με το ίδιο νόμισμα. Αρνείται να αντιμετωπίσει την απιστία και αυτό γιατί αγαπά την αρμονία. Αν απιστήσει, θα το κάνει γιατί θα λείπουν κάποια βασικά στοιχεία από την σύντροφό του και θα τα βρει αναζητώντας άλλες εμπειρίες.

Η γυναίκα Ζυγός βολεύεται σε μια κατάσταση. Η αναποφασιστικότητά της δεν της επιτρέπει να κάνει εφήμερες σχέσεις. Αν νιώσει μόνο μοναξιά θα βρεθεί σε μια άλλη αγκαλιά. Γρήγορα μεταπηδά σε άλλη σχέση. Αν καλύπτεται όμως σε βασικά πράγματα, τότε δεν θα κάνει ποτέ κάτι παράλληλο. Αγαπά τη συντροφικότητα, την αρμονία, στηρίζεται στον σύντροφό της και δεν ρισκάρει να τον χάσει εκτός και αν βρει κάποιον άλλο πιο αξιόπιστο και δυνατό.

Σημάδια απιστίας: Αν αλλάζει τα γούστα του, τότε υπεύθυνος είναι ο έρωτας. Αν νιώσει αδικημένος, αν δεν σε βρίσκει πια ελκυστική, αν τον προδώσεις, τότε σίγουρα θα ανταποδώσει με ένα νέο φλερτ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός μαγνητίζει, έχει πάθος, είναι σεξουαλικός, βαθιά ερωτικός, συναισθηματικός και δίνεται ολοκληρωτικά όταν ο άλλος αποδείξει πως το αξίζει. Είναι απίστευτα ζηλιάρης. Μην τον κεντρίσεις και μην παίξεις ποτέ μαζί του. Είναι καχύποπτος, απαιτητικός και πάντα επιφυλακτικός. Μαθαίνει τα πάντα για τη σύντροφό του, σαν ντετέκτιβ. Είναι μυστικοπαθής, απόλυτος, εσωστρεφής. Αναζητά σώμα και ψυχή. Δεν του αρέσουν οι επιπόλαιες και χαλαρές σχέσεις γιατί είναι θυελλώδης τύπος. Ή όλα ή τίποτα. Είναι κτητικός και εκδικητικός. Η απιστία δεν έχει καμία θέση στη ζωή του, όμως, ο απαγορευμένος έρωτας τον ελκύει και ξέρει να οδηγεί τις καταστάσεις εκεί που θέλει εκείνος. Αν απιστήσει, αυτό σημαίνει πως δεν τον ενδιαφέρεις πια. Αν απιστήσεις, θα σε εκδικηθεί με το ίδιο νόμισμα και θα φύγει χωρίς πισωγυρίσματα. Δεν συγχωρεί την απιστία γιατί είναι περήφανος. Είναι αινιγματικός, ζητά πολλά και αρέσει στο αντίθετο φύλλο.

Η γυναίκα Σκορπιός αναγνωρίζει με την πρώτη ματιά το σύντροφό της, είναι διαισθητική, αφοσιωμένη, ιδανική μητέρα και σύζυγος.

Σημάδια απιστίας: Αν αποφεύγει το σεξ λόγω κούρασης συνεχώς ή αν σου προτείνει διαφορετικά πράγματα στο κρεβάτι και αλλάζει γούστα, τότε είναι ύποπτος. Θα το κάνει αν η σχέση βαλτώσει, όταν δεν ζει συγκλονιστικά πια μαζί σου, όταν θελήσει να αποκτήσει περισσότερες εμπειρίες, όταν θέλει να σε εκδικηθεί για κάτι.

ΤΟΞΟΤΗΣ


Ο Τοξότης είναι φιλικός, κοινωνικός, ελεύθερος. Ερωτικά εκδηλωτικός, ανοιχτός, θέλει αέρα να αναπνέει. Δείχνει εμπιστοσύνη και αγαπά τις δεσμεύσεις με όρια. Είναι γενναιόδωρος και αξιόπιστος. Κάνει νέες γνωριμίες για να αποκτήσει περισσότερο πνευματικές εμπειρίες παρά ερωτικές. Ξέρει ότι μέσα στη σχέση υπάρχει το ενδεχόμενο της απιστίας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θέλει να τη βιώσει. Παρ’ όλη την άνεσή του, θέλει να επιβεβαιώνεται. Είναι πολύ έξυπνος και καταλαβαίνει τα πάντα από μια αλλαγή συμπεριφοράς. Δεν εκδηλώνει ανοιχτά τη ζήλια του αλλά προβληματίζεται. Αν απιστήσεις, θα το συζητήσει, θέλει να ξέρει τους λόγους και αν αποδειχθεί πως φταίει αυτός, τότε θα σου δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Αν δεν πιέζεται και αναπνέει, δεν έχει λόγους να απιστήσει. Υπάρχουν δυο είδη Τοξότη: ο τυχοδιώκτης και ο ακαδημαϊκός. Ο τυχοδιώκτης είναι επιπόλαιος, ελεύθερος, ατίθασος. Αναζητά εμπειρίες, κυνηγά συνεχώς το αντίθετο φύλλο, είναι ειλικρινής και πληγώνει εύκολα τους άλλους. Φυσικά ο ίδιος δεν πληγώνεται καθώς δύσκολα δεσμεύεται. Ο ακαδημαϊκός είναι φιλόσοφος, μελετηρός και αναζητά την αλήθεια. Είναι πιο σταθερός, πιστός και αφοσιωμένος. Πληγώνεται εύκολα και κάνει τα πάντα για να σώσει μια σχέση που τον ενδιαφέρει.

Η γυναίκα Τοξότης θέλει ευγένεια και τρυφερότηταΑν δεν της υποδεικνύεις τι να κάνει, θα είναι πολύ πιστή.

Σημάδια απιστίας: Αν προτιμά τη σιωπή ή αν σου μιλάει για άσχετα πράγματα, τότε κάτι συμβαίνει. Αν έχεις κολλήσει πάνω του, αν δεν του δίνεις πνευματική τροφή, τότε θα προτιμήσει να περνά αλλού καλά και με λιγότερους κανόνες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι σοβαρός, ανεκτικός και άνθρωπος του καθήκοντος. Προσπαθεί να κρατήσει μια σχέση ακόμα και αν δεν είναι καλή. Είναι σοβαρός, αγαπητός και δεν του αρέσουν οι ανοιχτές εκδηλώσεις αγάπης. Αγαπά τη σταθερότητα και τους επιτυχημένους ανθρώπους. Οι σχέσεις του πολλές φορές δεν έχουν συναίσθημα αλλά είναι βασισμένες σε κάποια κοινωνική κατάσταση. Είναι συντηρητικός και η εμπιστοσύνη είναι απαραίτητο στοιχείο στις σχέσεις του. Είναι ψυχρός, απόλυτος, λογικός, δύσκολα τον ξεγελάς, βλέπει και ακούει τα πάντα και δεν δείχνει ποτέ τη ζήλια του. Η απιστία είναι σπάνια και αν συμβεί, σημαίνει πως η σχέση του είναι απολύτως νεκρή. Αν απιστήσεις, θα εξοργιστεί, θα ντροπιαστεί, δύσκολα θα σε εμπιστευτεί ξανά, δεν θέλει να εξευτελίζεται, θα χωρίσει χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν δεν το κάνει, θα προχωρήσει σε παράλληλη σχέση και φυσικά όχι εφήμερη. Είναι βαθιά ηθικός, αξιοπρεπής, σταθερός, εκδικείται με πράξεις, ξέρει να τιθασεύει τη λίμπιντό του ακόμα και αν χρειαστεί να καταπιέσει και τον ίδιο του τον εαυτό. Δύσκολο να απιστήσει και αν το κάνει, θα μείνει πολύ κρυφό. Είναι καταπληκτικός οικογενειάρχης και το μόνο που ζητά είναι επιβεβαίωση.

Η γυναίκα Αιγόκερως είναι οργανωμένη, πειθαρχημένη και αγαπά περισσότερο τη δουλειά από τον έρωτα. Οπότε δεν σκέφτεται καν να απιστήσει.

Σημάδια απιστίας: Αν αρχίσει να ανανεώνεται, να μην φέρνει δουλειά στο σπίτι, να ασχολείται περισσότερο με τον εαυτό του, τότε μάλλον έχει ερωτευτεί. Αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Μάλλον του έλειπε το πάθος!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι φιλικός, συνεργάσιμος, με ανεξάρτητο πνεύμα, ελεύθερος και ζητά αυτονομία στη σχέση του. Ο έρωτας έρχεται και φεύγει εντελώς ξαφνικά γι’ αυτόν. Έλκεται από ανθρώπους με κοινούς στόχους. Είναι ανθρωπιστής και ζει σε ένα δικό του κόσμο. Δεν θεωρεί την απιστία κάτι κακό. Δεν έχει ταμπού, προκαταλήψεις και κανόνες. Θέλει την ανεξαρτησία του και του αρέσουν το φλερτ και οι γνωριμίες. Θεωρεί την απιστία πως είναι μέσα στο πρόγραμμα μιας σχέσης. Δεν είναι κτητικός και έτσι δεν θα ψάξει ποτέ αν ο σύντροφός του τον απατά. Αν απιστήσεις, θα πληγωθεί γιατί θεωρεί πως θα έπρεπε να γνωρίζει τους λόγους και θέλει επίσης να είναι ο πρώτος που θα το μάθει. Αν δεν το ξεπεράσει, θα χωρίσει. Λένε πως είναι καλύτερος σαν φίλος παρά σαν εραστής. Είναι δύσκολο γι’ αυτόν να διαχωρίσει τη φιλία από τον έρωτα. Αν απιστήσει θα στο πει, είναι ψύχραιμος και ειλικρινής. Δεν ξεχνά ποτέ την πρώτη του αγάπη, θέλει έναν σύντροφο να συζητάει τα πάντα.

Η γυναίκα Υδροχόος είναι ελεύθερη, δεν είναι ιδιοκτησία κανενός και αν την φυλακίσεις, θα πάθει κατάθλιψη. Είναι ελεύθερη στο σεξ και γι’ αυτήν η απιστία είναι άλλη μια εμπειρία.

Σημάδια απιστίας: Αν αρχίσει να ασχολείται μαζί σου, να σε ανακρίνει, να σε μαρκάρει στενά, τότε έχει λερωμένη τη φωλιά του. Δεν του αρέσουν οι συμβατικές και μονογαμικές σχέσεις. Θέλει να πειραματίζεται.

ΙΧΘΥEΣ

Ο Ιχθύς είναι τρυφερός, στοργικός, καταλαβαίνει τα αισθήματα των άλλων, εξαρτάται πολύ από τους άλλους και βλέπει μόνο τα θετικά. Βοηθάει πολύ τους ανθρώπους. Θέλει να ζει ρομαντικές και ονειρικές ιστορίες. Υποψιάζεται τα πάντα και κάνει σενάρια. Η ονειροπόλα, φευγαλέα, υπερευαίσθητη φύση του είναι περίπλοκη. Ο ερωτισμός εξάπτει τη φαντασία του. Είναι βαθιά ερωτικός, με την ρομαντική και αισθησιακή έννοια. Πέφτει εύκολα σε ερωτικές περιπέτειες, ξεγλιστρά όμως το ίδιο εύκολα. Αν ο σύντροφός τους δεν καλύπτει τις συναισθηματικές τους ανάγκες ή τον απομυθοποιήσουν, τότε μπορεί να απιστήσουν. Δεν αντιστέκεται στους πειρασμούς ενώ λατρεύει το παράνομο και το απαγορευμένο. Όταν στριμωχτεί, παραποιεί την πραγματικότητα και ικετεύει συγχώρεση. Έχει ανάγκη την ηρεμία και λίγη μοναξιά. Μην κολλάς πολύ πάνω του για να σου είναι πιστός. Αν απιστήσεις, θα κλαίει, θα οδύρεται, θα έχει ανασφάλειες και τίποτα δεν θα τον ηρεμεί. Όμως, αν τον καλοπιάσεις με γλυκόλογα, θα σου δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Ερωτεύεται εξαιρετικά εύκολα και μπορεί να σε κάνει να πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα.

Η γυναίκα Ιχθύς είναι γοητευτική και θέλει να κοιτά τον άντρα στα μάτια. Αναζητά την προστασία του.

Σημάδια απιστίας: Αν ξαφνικά γίνει εργασιομανής, κλείνει το κινητό του ή απαντά μονολεκτικά και ψυχρά, μάλλον κάτι συμβαίνει. Η σχέση σας τον έχει κουράσει ή δεν τον καταλαβαίνεις. Μπορεί να παρασύρθηκε από τη στιγμή ή να ήθελε μια ακόμα εμπειρία ή να ήθελε κάποιον να παρηγορήσει.

ζώδιο

source: http://staxtopouta.gr/, missbloom