Με κινηματογραφικές ταινίες συνεχίζεται το Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας και έπεται μία πολύ ενδιαφέρουσα εβδομάδα με συναυλίες, σινεμά και θέατρο.

Παράλληλες δραστηριότητες στον καλοκαιρινό χώρο παραστάσεων της Γ΄Μαρίνας και σε παιδικές χαρές της πόλης προσφέρουν επιλογές για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες:

από ρεμπέτικο τραγούδι μέχρι ροκιές από τους 1550, που μαζί με τον πολυτάλαντο Δημήτρη Σταρόβα δημιουργούν μια εκπληκτική συναυλία-παράσταση.

Ο Δημήτρης Σταρόβας, μαζί με τη Νικολέττα Καρρά, τον Γιώργο Κοψιδά, τη Σοφία Μανωλάκου και τον Θάνο Μπίρκο σε ρόλο έκπληξη, παρουσίασαν με τρόπο μοναδικό τους «Γείτονες από πάνω» και καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές που είχαν κατακλύσει το υπαίθριο θέατρο.

«Εχουμε φέτος τη χαρά να προσφέρουμε στον αγαπημένο αυτόν χώρο της παραλίας αλλά και στις πρότυπες παιδικές χαρές που έχουμε δημιουργήσει, επιλογές για μικρούς και μεγάλους. Είναι μια ανάσα για όλους μας αυτές οι όμορφες βραδιές», τόνισε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Την απολαυστική παράσταση παρακολούθησε και συνεχάρη τους συντελεστές η Πρόεδρος του Κ.Α.Π.ΠΑ. Μαίρη Παπάζογλου. Λίγο νωρίτερα χθες στην πλατεία Καραϊσκάκη δεκάδες λιλιπούτειοι θεατές πέρασαν υπέροχα με τους Μύθους του Αισώπου.  Το πρόγραμμα του φεστιβάλ μπορείτε να το δείτε αναλυτικά στο www.glyfada.gr/festival.

Η είσοδος για όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου, ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του.