Πρώην εστεμμένη δάγκωσε αστυνομικό στην καρδιά της Γλυφάδας!

Πρώην εστεμμένη καβγάδιζε με τον σύντροφό της και επιτέθηκε σε όργανο της τάξης που προσπάθησε να τους χωρίσει.

Σύμφωνα με την Espresso, το μοντέλο δάγκωσε έναν αστυνομικό ο οποίος επιχείρησε να τη συλλάβει, στην καρδιά της Γλυφάδας, έπειτα από θερμό επεισόδιο που είχε με τον σύντροφό της, γιο πασίγνωστης επιχειρηματία.

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, σύμφωνα με την εφημερίδα, η πρώην εστεμμένη σε καλλιστεία, κοπέλα, βρίσκεται μπλεγμένη σε περιπέτειες αφού μέχρι πρότινος βρισκόταν νοσηλευόμενη σε ψυχιατρική κλινική αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα εξάρτησης από τα ναρκωτικά.

Το νέο επεισόδιο, σημειώθηκε σε κεντρικό σημείο της Γλυφάδας. Η μελαχρινή, πολύ εντυπωσιακή κοπέλα, που πριν από μία πενταετία μεσουρανούσε στον χώρο της μόδας και συζητιόταν έντονα για τις σχέσεις της με γνωστούς επιχειρηματίες, ήταν μαζί με τον εδώ και 1,5 χρόνο σύντροφό της, ο οποίος είναι γνωστός κυρίως λόγω της επιχειρηματικής δραστηριότητας της μητέρας του.

Ξαφνικά , κατά τη διάρκεια της βόλτας τους, αυτόπτες μάρτυρες τους άκουσαν να λογομαχούν. Αρχικά, πίστεψαν ότι επρόκειτο για ένα συνηθισμένο καβγαδάκι, όμως γρήγορα οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα.

Το ζευγάρι ούρλιαζε καταμεσής του δρόμου με τους περαστικούς να κοιτάζουν αποσβολωμένοι. Οι δύο τους αντάλλασσαν βαριές κουβέντες ένώ από ένα σημείο και μετά ξεκίνησαν τις χειρονομίες.
Σπρωξιές, σκουντήματα, κλοτσιές έκαναν εκείνους που παρακολουθούσαν το σκηνικό να προσπαθήσουν να μεσολαβήσουν. Όμως ήταν τόση η ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι που γρήγορα οπισθοχώρησαν και προτίμησαν να ζητήσουν τη συνδρομή της αστυνομίας. Τα τηλεφωνήματα στην άμεση δράση έγιναν και σε λίγα λεπτά, περιπολικό της Αστυνομίας έφτασε στο σημείο. Αυτό που ακολούθησε σε καμία περίπτωση δεν το περίμεναν οι αστυνομικοί, αφού στην προσπάθειά τους να κατευνάσουν τα πνεύματα έπεσαν και οι ίδιοι θύματα της βιαιότητας της κοπέλας.

Βίαιη προσαγωγή

Το μοντέλο επιτέθηκε εναντίον τους, βρίζοντας και χτυπώντας τους, με αποτέλεσμα τα όργανα της τάξης να προχωρήσουν σε βίαιη προσαγωγή. Όταν εκείνη αντιλήφθηκε ότι οι αστυνομικοί επιχειρούσαν να την οδηγήσουν στο περιπολικό και εν συνεχεία στο αστυνομικό τμήμα, η κατάσταση πήρε άλλη τροπή.

Κρεμάστηκε από πάνω τους, γρατζουνώντας και δαγκώνοντάς τους. Μάλιστα, επειδή τους έπιασε εξ’ απροόπτου κατάφερε σημαντικά τραύματα στους αστυνομικούς, οι οποίοι έφτασαν λίγο αργότερα αιμόφυρτοι στο τμήμα.

Εκεί, το ζευγάρι παρέμεινε για κάποιες ώρες, ενώ σταδιακά, το μοντέλο άρχισε να μετανοεί για τη στάση του και να ζητά συγγνώμη από τους αστυνομικούς.

source: http://www.madata.gr/