Από την Πέμπτη 10 Ιουνίου, θα προβάλλονται οι εξής δύο εξαιρετικές ταινίες στον θερινό κινηματογράφο Μαριλένα Cinema, στην Άνω Γλυφάδα: 

  • «Ράια και ο τελευταίος δράκος» για τους μικρούς μας φίλους, από Πέμπτη 10/6 έως Κυριακή 13/6 στις 20:40.
Πριν πολλά πολλά χρόνια, στο φανταστικό βασίλειο της Κουμάνδρα, δράκοι και άνθρωποι ζούσαν αρμονικά. Με την απειλή των μοχθηρών δαιμόνων Drunn, οι δράκοι θυσιάστηκαν για να σώσουν την ανθρωπότητα. Πεντακόσια χρόνια μετά, οι δαίμονες επανεμφανίστηκαν και η Ράια, μια νέα και γενναία πολεμίστρια, είναι αποφασισμένη να βρει τον τελευταίο δράκο που θα τους σώσει μια και καλή. Στο ταξίδι της αυτό, θα συνειδητοποιήσει ότι πέρα από τη μαγεία των δράκων, χρειάζεται και πίστη για να σωθεί η ανθρωπότητα.
H νέα ταινία της Disney, «Η Ράια και ο Τελευταίος Δράκος» είναι εμπνευσμένη από την κουλτούρα της Νοτιοανατολικής Ασίας.
Σκηνοθεσία: Dean Wellins, Carlos Lopez Estrada, Don Hall
Με τις φωνές των: Awkwafina, Kelly Marie Tran
  • «Μόνο αυτοί είδαν τον δολοφόνο», γαλλικό θρίλερ για τους μεγάλους μας φίλους, από Πέμπτη 10/6 έως Κυριακή 13/6 στις 22:30 και από Δευτέρα 14/6 έως Τετάρτη 16/6 στις 21:10.
Μετά την εξαφάνιση μιας γυναίκας κατά τη διάρκεια χιονοθύελλας, πέντε ξένα μεταξύ τους πρόσωπα σε ένα απομακρυσμένο βουνό της Γαλλίας, βρίσκονται μπλεγμένοι σε ένα αναπάντεχο μυστήριο, στο γεμάτο σασπένς θρίλερ του βραβευμένου με Σεζάρ σκηνοθέτη Ντομινίκ Μολ. Παγκόσμια πρεμιέρα στο τμήμα Venice Days του τελευταίου Φεστιβάλ Βενετίας.

Στο θερινό σινεμά της καρδιάς μας, στην Άνω Γλυφάδα!

Αιγύπτου 123
210 9632 260
CINEMA