ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Σε ποια περιοχή της Αττικής την Κυριακή θα έχει ΔΩΡΕΑΝ λαϊκή!

Δωρεάν κοινωνική λαϊκή αγορά για τις οικογένειες από έξι δήμους που έχουν ανάγκη διοργανώνει η Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Πωλητών και Παραγωγών Λαϊκών Αγορών την Κυριακή, 10.30π.μ. – 12.30μ.μ. στο Κορωπί (Πλατεία Αγάλματος).

Με έγγραφό της προς τους Δήμους Παιανίας, Σπάτων – Αρτέμιδος, Κρωπίας, Μαρκοπούλου, Σαρωνικού και Λαυρεωτικής, η Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής ζήτησε να λάβουν γνώση για τη συγκεκριμένη δράση η Κοινωνική τους Υπηρεσία, καθώς και οι υπεύθυνοι των Κοινωνικών Παντοπωλείων, των Ενοριών και τυχόν εθελοντικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της κοινωνικής πρόνοιας, έτσι ώστε να ενημερωθούν όλοι οι δικαιούχοι.

Από την πλευρά τους οι δικαιούχοι θα πρέπει, προσερχόμενοι στον χώρο της λαϊκής αγοράς, να επιδεικνύουν κάποιο έγγραφο (κάρτα Κοινωνικού Παντοπωλείου, ανεργίας κ.λ.π.) που να αποδεικνύει ότι βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Με τον τρόπο αυτό εκατοντάδες άπορες οικογένειες θα έχουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν μερικές τσάντες με δωρεάν τρόφιμα και να πάρουν μια -μικρή έστω- ανάσα.

source

GLYFADA METROPOLITANS