Η Γλυφάδα της προσφοράς και της αλληλεγγύης ήταν παρούσα, στη δράση του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Παρόλο που οι Γλυφαδιώτες γέμισαν αυτές τις μέρες 600 σχολικές τσάντες με όλα τα απαραίτητα είδη για τους μαθητές της πόλης μας, στο πλαίσιο της δράσης που διοργάνωσε για όγδοη χρονιά ο Δήμος Γλυφάδας σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων και τον Εμπορικό Σύλλογο, προσήλθαν με μεγάλη ευχαρίστηση και προθυμία στο Δημαρχείο Γλυφάδας, το οποίο πλημμύρισε τετράδια, μολύβια, στυλό, σάκες, όλα καινούργια ή ελαφρώς μεταχειρισμένα, σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν.

Τα είδη αυτά προορίζονται για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Γλυφάδας, από όπου και θα διατεθούν στις αδύναμες οικονομικά οικογένειες της πόλης μας. «Είμαστε περήφανοι και συγκινημένοι για την τεράστια διάθεση προσφοράς που επιδεικνύουν με κάθε ευκαιρία οι συμπολίτες μας. Φέτος, με τις δυσκολίες που έχει δημιουργήσει η παρατεταμένη κρίση με την πανδημία του κορονοϊού, οι ανάγκες είναι αυξημένες αλλά χάρη στην ανιδιοτελή προσφορά των συμπολιτών μας δεν θα λείψει τίποτα από τα παιδιά της πόλης μας», τόνισε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και ευχήθηκε για άλλη μια φορά «καλή σχολική χρονιά σε όλους».

«Είναι υπέροχα τα συναισθήματα κάθε φορά που διαπιστώνουμε πόσο μεγάλη είναι η δύναμη της αλληλεγγύης. Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας», υπογράμμισε η Εντεταλμένη Σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Γλυφάδας Λένα Δεναξά.

 Μεγάλος Διαγωνισμός Γραφιστικής και Σκίτσου – Διεκδίκησε ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ