Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης φέρεται να έπεσε ένα 14χρονο αγοράκι έξω από το σχολείο του στο Καβούρι. Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας (4/10) και, μετά την καταγγελία της οικογένειας και την δημοσιοποίηση του θέματος, επικρατεί μεγάλη ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής.

 

Την έντονη ανησυχία του για τη διαχείριση του περιστατικού, εξέφρασε ο Γ. Παπαγιαννόπουλος, φιλόλογος και κάτοικος της περιοχής, μιλώντας την Τετάρτη στο T-Live. «Βγάζουν όλοι την ουρά τους απ’ έξω» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι: «Ο Δήμος τα ρίχνει στην νομαρχεία και η νομαρχεία στο υπουργείο συγκοινωνιών». «Επειδή λοιπόν το συμβάν δεν έγινε μέσα στα όρια του σχολείου, το Λύκειο σου λέει ότι: “Άσε μην ασχοληθώ, δεν είναι δική μου ευθύνη”», σημείωσε.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ALPHA, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη ενημέρωση προς την διεύθυνση του σχολείου, ή τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για το περιστατικό. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα παιδιά περίμεναν κάποια ενημέρωση για να είναι προσεκτικοί.

 

Υπενθυμίζεται ότι – σύμφωνα με την καταγγελία – όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Δευτέρας (4/10), όταν το 14χρονο αγόρι περίμενε το λεωφορείο, στη στάση. Εκεί, τον πλησίασε ένας μεσήλικας οδηγός – πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν 50χρονο – και με πρόσχημα ότι θα μεταφέρει το παιδί στον προορισμό του και το έπεισε να μπει στο αυτοκίνητο.

 

see more: newsit.gr