Η ανακοίνωση του Δήμου Ηλιούπολης:

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ενημερώνουμε τις ωφελούμενες μητέρες των βρεφών και προνηπίων, δικαιούχων VOUCHER (μέσω του Προγράμματος ΕΣΠΑ), ότι αύριο Σάββατο 26/8/2023 στις 08:00 π.μ. ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ για τις αιτήσεις εγγραφής – τοποθέτησης παιδιού στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Ηλιούπολης για τη σχολική χρονιά 2023-2024.

Οι αιτήσεις θα πραγματοποιηθούν με την ακόλουθη διαδικασία:

  1. Από το site της ΕΕΤΑΑ https://www.eetaa.gr/ αποθηκεύουν το VOUCHER.

Με τους κωδικούς  ΤΑΧΙS ΝΕΤ που διαθέτουν, μπαίνουν στην πλατφόρμα

https://ilioupoliaitiseisvn.tcloudapp.net/

  1. Επιλέγουν <<Δηλώσεις ΕΣΠΑ>>
  2. Επιλέγουν <<Προσθήκη νέας δήλωσης>>
  3. Δηλώνουν τα στοιχεία του παιδιού, δηλ. ΑΜΚΑ, ονοματεπώνυμο, ημερομηνία Γέννησης και ανεβάζουν το voucher στην πλατφόρμα.
  4. Αμέσως μετά το σύστημα τις ενημερώνει για το  ποια παραρτήματα μπορούν να δεχτούν το παιδί  βάσει των κενών θέσεων και κάνουν την επιλογή της.
  5. Στη συνέχεια πρέπει να κάνoυν οριστική κατάθεση επιλέγοντας <<Αποθήκευση>> και θα λάβουν αριθμό πρωτοκόλλου.

Αν οι θέσεις έχουν δεσμευτεί η μητέρα πληροφορείται  ότι δεν υπάρχουν κενές θέσεις και της δίνεται η δυνατότητα να επιλέξει σταθμό ως επιλαχών. Η λογική του συστήματος είναι First Come, First Served δηλ. τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Λόγω της δυναμικής φύσης του συστήματος και του μεγάλου ενδιαφέροντος των ωφελούμενων όλες οι θέσεις δεσμεύονται μετά την καταχώρηση των στοιχείων του παιδιού, του voucher και την επιλογή του σταθμού.

Για το λόγο αυτό υπάρχει περίπτωση κατά τη διάρκεια καταχώρησης των στοιχείων του παιδιού η θέση να δεσμευτεί από άλλο ενδιαφερόμενο.