Κατά τον δικηγόρο της, η 26χρονη δεν θυμάται πλήρως τη σκηνή του δράματος και υποστηρίζει ότιφταίει η κακιά στιγμή. Η κατηγορούμενη δηλώνει συντετριμμένη και ζητάει συγγνώμη.

Το θύμα είχε δύο παιδιά, όσα και η 26χρονη.

Η υπόθεση πήρε το απόγευμα της Πέμπτης διαστάσεις οικογενειακής τραγωδίας, αφού ο 45χρονος πρώην σύζυγος του θύματος, πυροβόλησε και τραυμάτισε τον πατέρα της συλληφθείσας και μια γυναίκα που φαίνεται πως σχετίζεται με τον τελευταίο.

Κορωπί

 Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας, που μετέφερε ο ίδιος αργά το βράδυ της Τετάρτης, με το αυτοκίνητό του, στο Κέντρο Υγείας Κορωπίου την μαχαιρωμένη πρώην σύζυγό του, πήγε το επόμενο απόγευμα στο σπίτι των γονέων της 26χρονης και πυροβόλησε με καραμπίνα τον πατέρα της και τη γυναίκα που ήταν μαζί του, τραυματίζοντάς τους.

 Αμέσως μετά εξαφανίστηκε, ωστόσο αστυνομικοί που χτένισαν την περιοχή τον εντόπισαν να κινείται με το αυτοκίνητό του στο Κορωπί.

 Ο 45χρονος άνδραςμόλις αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, αλλά εκείνοι, μετά από άγρια καταδίωξη, κατάφεραν να τον εγκλωβίσουν και να τον συλλάβουν.


Το συγκλονιστικό έγκλημα πάθους και ζήλιας

Η τραγωδία ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης, όταν η πρώην σύζυγος του 45χρονου έπεσε νεκρή από τις μαχαιριές της 26χρονης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 26χρονη μετέβη  στη μονοκατοικία όπου διέμενε η 35χρονη εν διαστάσει σύζυγος του 45χρονου. Εκεί οι δύο γυναίκες διαπληκτίστηκαν στην αυλή και η 26χρονη μαχαίρωσε τουλάχιστον πέντε φορές, κυρίως στην ωμοπλάτη, την 35χρονη.

Ο 45χρονος  μετέφερε με το αυτοκίνητό του το θύμα στο Κέντρο Υγείας Κορωπίου, όπου η γυναίκα λίγο αργότερα κατέληξε.