Συμβουλές για απόλυτη κάλυψη με το make up σου

Μακιγιάρεστε καθημερινά και ξεκινάτε βάζοντας τη βάση σας, όμως οπώς πολύ καλά γνωρίζετε το μεικ απ είναι το Α και το Ω για ένα καλό αποτέλεσμα. Γι αυτό παρακάτω θα δείτε συμβουλές για να πετύχετε την απόλυτη κάλυψη.

Επιλέξτε υγρό  make up που η εφαρμογή του μπορεί να γίνει με τα δάκτυλα σας και φτάνει σε όλα τα σημεία του προσώπου αποφεύγοντας έτσι τις ατέλειες.

Αγοράστε ύστερα από δοκιμή το make up που θέλετε.  Ζητήστε να εφαρμόσετε μικρή ποσότητα του προϊόντος στη μέσα πλευρά του καρπού σας εκεί που το χρώμα του δέρματος είναι πιο κοντά με αυτό του προσώπου σας. Εάν το κατάστημα δεν διαθέτει φυσικό φως, βγείτε έξω γιατί μόνο έτσι θα καταλάβετε την απόχρωση του make up και θα  βρείτε το χρώμα που σας ταιριάζει..

Μην επιλέγετε make up σε σκουρότερη απόχρωση, θεωρώντας ότι αυτό θα ζεστάνει το χρώμα του δέρματος σας και θα σας κάνει να φαίνεστε πιο υγιείς. Είναι πολύ σημαντικό  η βάση να είναι κοντά στο χρώμα της επιδερμίδας  και εάν θέλετε να  δώσετε λάμψη και υγεία χρησιμοποιείστε ένα ρουζ.

Για να έχετε καλύτερο αποτέλεσμα κατά την εφαρμογή του προϊόντος στο πρόσωπό σας προσέξτε να το εφαρμόζετε σε χώρο που έχει αρκετό φως, να το απλώνετε καλά μέχρι και το λαιμό για να αποφύγετε τη διχρωμία προσώπου- λαιμού που δίνει την αίσθηση της μάσκας και χαλάει το φυσικό αποτέλεσμα.

source

GLYFADA METROPOLITANS