Στελέχη της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων προχώρησαν στη σύλληψη του διοικήτη της Τουριστικής Αστυνομίας Γλυφάδας,  του επωνομαζόμενου και «Σερίφη», όπως λέγεται ότι τον  αποκαλούσαν όσοι τον γνώριζαν καλά στην περιοχή των Νοτίων Προαστίων. Ο διοικητής της Τουριστικής Αστυνομίας Γλυφάδας, φέρεται ότι κυκλοφορούσε με δίκυκλη μοτοσικλέτα,  της οποίας είχε μετατρέψει τον κινητήρα από 50κ.εκ. σε 125 κ.εκ. ενώ ο ίδιος δεν κατείχε δίπλωμα.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως αυτές οι πράξεις του καθώς και άλλες  έκνομες ενέργειες του «Σερίφη» είχαν προβληματίσει έντονα τα στελέχη των Εσωτερικών Υποθέσεων που γνώριζαν από καιρό τη δράση και το έργο του παραβατικού διοικητή!

Οι ίδιες πηγές έλεγαν ότι ο  Αστυνόμος Β ‘εκτός από το μηχανάκι που οδηγούσε με πλαστή πινακίδα, κατέχει και αυτοκίνητο μάρκας VITARA, του οποίου οι πινακίδες είναι καλυμένες με σκούρο μαύρο πλαστικό για να μην γίνονται ορατές!

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συγκεριμένη υπηρεσία που ήταν επικεφαλής ο συλληφθείς, πρόσφατα είχε προκληθεί μεγάλο θέμα  με την απόσπαση γυναίκας υπαστυνόμου Α ‘, η οποία ενώ αρχικά είχε μετατεθεί στο επιτελείο της Διεύθυνσης Ν / Α Αττικής, στη συνέχεια αποσπάσθηκε, με τις ευλογίες του διεθυντή, στην Τουριστική Αστυνομία. Η συγκεκριμένη γυναίκα αστυνομικός λέγεται ότι είναι αρραβωνιαστικιά του αδερφού του διοικητή.

Η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ και προσωπικά ο αρχηγός της Κ. Τουβάλας που λέγεται ότι είναι αμείλικτος σε ζητήματα διαφθοράς και παραβατικότητας, φέρεται να προβληματίζεται ιδιαίτερα από το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί οι  έκνομες ενέργειες αστυνομικών.

Ο συλληφθείς αστυνομικός αντιμετωπίζει κατηγορίες για πλαστογραφία, για τη μετατροπή του κινητήρα αλλά και παραβάσεις του ΚΟΚ.

source: directNEWS.gr