ΣΟΚ: Πατριός “πετάει” 3χρονο κοριτσάκι σε πισίνα, μέχρι να πνιγεί

Το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας είναι εξαιρετικά σκληρό, και απάνθρωπο. Αγγίζει τα όρια που σταματάει το μυαλό. Δείχνει έναν πατριό που κάνει διακοπές στο Μεξικό να πετάει επανειλημμένα το 3χρονο κοριτσάκι της συζύγου του, μέσα σε μια πισίνα, μέχρι εκείνο να μην αντέχει πια, να εξαντληθεί και να πνιγεί. 

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία της περιοχής Morelia όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο, ο πατριός δολοφόνος, κάθε μεσημέρι, όταν η μητέρα του κοριτσιού έπεφτε για ύπνο, το έπαιρνε το πήγαινε στην πισίνα και με δολοφονική μανία το πέταγε μέσα.

Το μοιραίο μεσημέρι της 12ης Αυγούστου, ο δολοφόνος φαίνεται καθαρά να πετάει το παιδάκι στην πισίνα, πολλές φορές, εκείνο να κουράζεται, να πέφτει ό ίδιος στην πισίνα, να το πιάνει και να το κρατάει κάτω από το νερό και μετά να βγαίνει από την πισίνα και να του ρίχνει «προς βοήθεια» ένα πορτοκαλί σωσίβιο.

Το κοριτσάκι είναι εξαντλημένο στα όρια της αναισθησίας και τελικά δεν τα καταφέρνει. Ο πατριός (τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά) έχει συλληφθεί και αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες.

see more: http://www.topontiki.gr/article/140547/sok-patrios-petaei-3hrono-koritsaki-se-pisina-mehri-na-pnigei-video

 


///