«Θα γίνω μπαμπάς» δήλωσε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Στην επίσημη παρουσίαση του βιβλίου «Το πρώτο πέταγμα» της σεναριογράφου των «Άγριων Μελισσών» Μελίνας Τσαμπάνη, η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος που υποδύονται το αγαπημένο μας ζευγάρι, διάβασαν αποσπάσματα και έμειναν έκπληκτοι, όταν η σεναριογράφος ανακοίνωσε ότι θα έχουν ευτυχισμένο τέλος πριν κλείσει ο τρίτος κύκλος της σειράς στον ANT1. «Θα κάνουν πολλά παιδιά η Λενιώ και ο Λάμπρος» δήλωσε σε ερώτηση μιας θαυμάστριας, αφήνοντας έκπληκτους ακόμη και τους ίδιους τους ηθοποιούς, με τον Δημήτρη να λέει με περηφάνεια «Θα γίνω μπαμπάς!»

Πριν το ευτυχισμένο τέλος έρχονται μεγάλες δοκιμασίες

Το μυθιστόρημα που είχε κυκλοφορήσει πριν το καλοκαίρι, έχει άμεση σχέση με την τηλεοπτική σειρά, καθώς βλέπουμε τις ζωές των ηρώων μας σε όλο το Διαφάνι, από τότε που ήταν παιδιά. Η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος διάβασαν το απόσπασμα του βιβλίου που αναφέρονταν στο πρώτο τους φιλί και στο ξέσπασμα του έρωτά τους, πριν φύγει για σπουδές ο Λάμπρος. Η έκπληξη της βραδιάς ήταν όταν κλήθηκε και ο Λεωνίδας Κακούρης που ήταν καλεσμένος, να διαβάσει το μικρό κείμενο που αναφερόταν στην πρόταση γάμου που είχε κάνει στην Μυρσίνη. Στην φράση «Θα έχεις μια πολύ ωραία ζωή μαζί μου» η Μαρία Κίτσου ξέσπασε σε γέλια όπως είναι φυσικό, θυμούμενη βέβαια τις μεγάλες ανατροπές που είχε το Σεβαστέικο και όσα έζησε η Μυρσίνη και ο Δούκας.

 

Πριν φτάσουμε όμως στην πρώτη εγκυμοσύνη της Λενιώς (αυτό θα αργήσουμε να το δούμε στις οθόνες μας) θα περάσουν δια πυρός και σιδήρου. Κάπως το έχουμε συνηθίσει πια, πως για να είναι ευτυχισμένοι πρέπει να δοκιμαστούν σκληρά.

Οι δυο μεγάλες δίκες

Η πρώτη θα είναι εκείνη για τον φόνο του Θέμελη. Με διάφορα τεχνάσματα και με την βοήθεια του Ακύλα, την οποία κατά βάθος δεν ήθελε, ο Δούκας Σεβαστός θα αθωωθεί και τα παιδιά του θα θυμώσουν ακόμη περισσότερο που και αυτή τη φορά οι προσπάθειες τους για τιμωρηθεί για τα εγκλήματά του ο πατέρας τους, πέφτουν στο κενό.

 

see more: https://www.queen.gr