Μετά τα γεγονότα της τελευταία εβδομάδας στο Survivor 4, φαίνεται πως έρχονται κατακλυσμιαίες αλλαγές στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου.

Όπως παρακολουθήσαμε στο συμβούλιο της περασμένης εβδομάδας στο Survivor 4, ο Τριαντάφυλλος δέχτηκε την επίθεση των συμπαικτών του για την προσπάθειά του να πείσει τον Κόρο να μην επιλέξει εκείνον ως υποψήφιο για αποχώρηση.

Η αντιπαράθεση αυτή έθεσε τον τραγουδιστή σε άτυπη απομόνωση εντός της κόκκινης ομάδας. Όπως μάλιστα παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Κυριακής, ο «Ντάφυ» έδειχνε σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά από όσα διαδραματίστηκαν στο Survivor 4.

Αποκορύφωμα της απομόνωσης ήταν η απόφαση της ομάδας να μην δώσει στον συμπαίκτη της να φάει από την ψαριά που έπιασε στην παραλία. Φαίνεται πως αυτό το κλίμα, σε συνδυασμό με την οικειοθελή αποχώρηση του Πάνου Καλλίδη έφεραν εξελίξεις.

Ο Ντάφυ στην μπλε ομάδα του Survivor 4
Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως η παραγωγή του ριάλιτι αποφάσισε την μεταγραφή του Τριαντάφυλλου από την κόκκινη στην μπλε ομάδα. Αν επιβεβαιωθούν τα spoiler, τότε ενδεχομένως και απόψε να ανακοινωθεί η αλλαγή αυτή στις ομάδες του Survivor 4.

Μια τέτοια αλλαγή αναμένεται να έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς ο Τριαντάφυλλος έχει έρθει ουκ ολίγες φορές αντιμέτωπος με παίκτες από την μπλε ομάδα και ειδικά με τον Νίκο Μπάρτση και τον Τζέιμς Καφετζή.

Πάντως αν επιβεβαιωθεί η μεταγραφή, ο Τριαντάφυλλος θα μεταφερθεί στην μπλε ομάδα στην κατάλληλη στιγμή, αφού η διαρροή θέλει τους μπλε να κερδίζουν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Σε διαφορετική περίπτωση, ο τραγουδιστής θα είναι σίγουρα υποψήφιος προς αποχώρηση.
source: iefimerida.gr