Δύο παίκτες δυναμικοί στην ομάδα των Διασήμων δεν αρκούν να φέρουν την… άνοιξη και κυρίως το φαγητό στην καλύβα. Γι’ αυτό η παραγωγή αποφάσισε να φέρει τα πάνω-κάτω στο ριάλιτι επιβίωσης, επιβεβαιώνοντας άλλωστε και το μότο του παιχνιδιού, ότι είναι ένα πρόγραμμα γεμάτο ανατροπές. Έτσι, δύο Μαχητές του Survivor μπαίνουν στους Διάσημους κι εμείς σας αποκαλύπτουμε ποιοι είναι αυτοί.

Από την πρώτη στιγμή ο Ατζούν Ιλιτζαλί και οι συνεργάτες του είχαν εντοπίσει την αδυναμία σε επίπεδο μαχητικότητας των διασήμων έναντι των μαχητών. Ίσως ο μέσος όρος ηλικίας όπως λέγεται ακόμα και από τους ίδιους τους συμμετέχοντες αλλά και το γεγονός ότι οι μαχητές είναι πολύ πιο γυμνασμένοι συντελούν στις συνεχείς νίκες των μαχητών.

Ωστόσο, μονό παιχνίδι δεν γίνεται. Γι’ αυτό και οι ιθύνοντες της παραγωγής αποφάσισαν να δώσουν ένα τέλος στον καθημερινό τους πονοκέφαλο. Μία λύση στην υπάρχουσα κατάσταση και στις συνεχείς ήττες των διασήμων.

 

Ποιο σχέδιο προχωρά η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης

Η παραγωγή, σύμφωνα με πληροφορίες, θέτει για άλλη μια φορά σε εφαρμογή το σχέδιο Ντάνος. Ποιο είναι αυτό; Στο πρώτο Survivor όταν όμως οι παίκτες είχαν φθάσει στους έξι ανά ομάδα, αποφασίστηκε να μετακινηθεί ένας παίκτης από τους μαχητές στους διάσημους. Κατόπιν ψηφοφορίας αυτός που άφησε τελικά την ομάδα του ήταν ο Ντάνος, ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Σημειωτέον η αλλαγή καλύβας για το συγκεκριμένο παίκτη σε καλό του βγήκε. Όχι μόνο πείσμωσε και δυνάμωσε ακόμα πιο πολύ αλλά εντέλει κέρδισε και το παιχνίδι.

Ποιοι μαχητές μπαίνουν στους Διάσημους του Survivor;

Δύο ονόματα που μαθαίνουμε ότι παίρνουν το σακίδιό τους και αλλάζουν ομάδα είναι η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου και ο Τζέημς Καφετζής. Οι δύο παίκτες που έχουν φέρει επιτυχίες στην ομάδα τους, είναι έτοιμοι να ενισχύσουν τους διάσημους.

 

see more