Συνάντηση Γεωργιάδη – Κωνσταντάτου για το Ελληνικό

Μετά από πρόσκληση του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης και Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης της Επένδυσης του Ελληνικού Γιάννης Κωνσταντάτος, προσήλθε σήμερα στο Υπουργείο προκειμένου να συζητηθούν τα εκκρεμή ζητήματα που υπάρχουν από την πλευρά του Δήμου σχετικά με την Επένδυση στο πρ. Αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρόντος του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα ενώ υπήρξε άμεσο ενδιαφέρον και επικοινωνία με τους Υπουργούς Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, με τον Υπουργό Περιβάλλοντος Κωστή Χατζηδάκη και τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν εκκρεμή θέματα τα οποία χρήζουν άμεσης επίλυσης ώστε η Επένδυση του Ελληνικού να προχωρήσει άμεσα και χωρίς προβλήματα.

 

 

“Μία ημέρα μετά τη συνάντηση που είχε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Lamda Development ο υπουργός  Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης συνέχισε τις επαφές με στόχο να ξεμπλοκάρει η μεγάλη επένδυση του Ελληνικού.

Συνάντηση Εργασίας για το Ελληνικό!

Μετά από πρόσκληση του Υπουργού Ανάπτυξης κον Άδωνη Γεωργιάδη που έχει αναλάβει την υλοποίηση της επένδυσης του Ελληνικού είχαμε μια μακρά συνάντηση εργασίας τόσο με τον ίδιο όσο και με τον Υπουργό Οικονομικών κον Χρήστο Σταίκουρα , τον Υφυπουργό Οικονομικών Θοδωρή Σκυλακάκη αλλά και τηλεφωνικά με τους Υπουργούς Εσωτερικών κον Τάκη Θεοδωρικάκο και Υπουργό Περιβάλλοντος Κωστή Χατζηδάκη .
Ενημερώθηκαν θεσμικά απο μένα ως Δήμαρχο για όλα τα ζητήματα της τοπικής κοινωνίας που συνδέονται με την Επένδυση και φυσικά τον Φορέα που θα λειτουργήσει άμεσα και έχω την τιμή να είμαι πρόεδρος του.
Δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος απο τη ταχύτητα και το ενδιαφέρον του Υπουργού για την άμεση έναρξη του έργου που συντονίζει και την επίλυση όλων των εκκρεμών θεμάτων εκ μέρους του κυβερνητικού επιτελείου.”