Συνάντηση γονέων στο  πλαίσιο του Προγράμματος «ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©»

Ο Δήμος Γλυφάδας και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Γλυφάδας σε συνεργασία με το ΝΟΗΣΙ θα πραγματοποιήσει συνάντηση γονέων, το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Γλυφάδας, (Άλσους 15, ισόγειο), σε χώρο δηλαδή με εύκολη πρόσβαση και χώρο πάρκινγκ.

Η συνάντηση αυτή γίνεται στο πλαίσιο του Προγράμματος «ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©» (διαβάζεται «ΠΡΟΝΟΗΣΕ ΚΙ ΕΣΥ») και απευθύνεται σε γονείς παιδιών με αναπηρία ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, που κατοικούν στην Αττική.

Οι θέσεις για τη συνάντηση αυτή είναι ανοικτές και η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά είναι υποχρεωτική η δήλωση συμμετοχής.  Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν πρόσκληση με την ακριβή τοποθεσία της συνάντησης και οδηγίες για την προσέλευση. Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με:

  1. Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Γλυφάδας, στο τηλέφωνο 2109647021 ή στο email: kkoinotitas@glyfada.gr (Ρέα Δεληγιάννη κ Ανδρέα Νικολέτο) ή

  2. Την ομάδα της νόησης τηλεφωνικά ή μέσωemail από τη σελίδα www.noesi.gr/contact

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

 

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται σε όλη την Αττική, με σκοπό να δώσουν τη δυνατότητα στους γονείς, τα αδέλφια, και άλλους συγγενείς των μαθητών, να περιγράψουν τις ανάγκες τους από τις υπηρεσίες που λαμβάνουν και να καθορίσουν τις ελλείψεις στις υπηρεσίες με βάση τις προσδοκίες τους.