Συνελήφθη ανήλικος για κλοπές σε καταστήματα στην Κηφισιά

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες της 16-11-2022 στην Κηφισιά, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), ανήλικος, για κλοπές από καταστήματα στην περιοχή της Κηφισιάς.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της 16-11-2022 στην περιοχή της Κηφισιάς, ο ανήλικος εισήλθε σε κατάστημα με το πρόσχημα του πελάτη και κατευθυνόμενος στο υπόγειο, όπου βρίσκονταν οι τουαλέτες, παραβίασε κλειδωμένη πόρτα γραφείου και αφαίρεσε πορτοφόλι υπαλλήλου, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και προσωπικά έγγραφα, ενώ οι κινήσεις του καταγράφονταν από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., μετά από αναζητήσεις, κατάφεραν να εντοπίσουν τον ανήλικο και τον οδήγησαν στο Τ.Α. Κηφισιάς, όπου και συνελήφθη.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ που είχε αφαιρέσει από την παθούσα υπάλληλο.

Επιπρόσθετα, εξιχνιάστηκε μία ακόμα περίπτωση κλοπής, τη οποία είχε τελέσει ο ανωτέρω ανήλικος με παρόμοιο τρόπο, σε έτερο κατάστημα στην περιοχή της Κηφισιάς την 12-11-2022, αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 2000 ευρώ και προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα υπαλλήλων.

Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον Αρμόδιο Εισαγγελέα.