Μπορεί να φταίει ότι δε θέλουν να φανεί το πόσο επηρεάζονται συναισθηματικά ή πραγματικά να μη τα συγκινούν τα δράματα, το σίγουρο είναι όμως ότι τα συγκεκριμένα ζώδια δε δείχνουν κάποια ευαισθησία. Είναι ψυχρά, αδιάφορα, δε θα σε παρηγορήσουν, δε θα σου δώσουν ώμο για να κλάψεις, αντίθετα, δεν αποκλείεται να σου την πούνε κιόλας, να νευριάσουν που τους πρήζεις ή να σου πετάξουν το κλασικό “ας πρόσεχες!”. Από την άλλη, ούτε θίγονται, στενοχωριούνται, καταβάλλονται ή προσβάλλονται εύκολα, οπότε ό,τι κι αν πεις δε θα ιδρώσει το αφτί τους.

Ποια είναι;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ο Νο 1 της λίστας. Σίγουρα δεν είναι εκείνος που θα σε αφήσει να κλάψεις στον ώμο του ή να συγκινηθεί για το τι περνάς! Είναι τόσο εγκεφαλικός που σχεδόν δεν τον αγγίζει κανένα συναίσθημα, κυρίως αρνητικό. Αν, δε, είναι να κάνει κάτι που του ήρθε στο μυαλό, δε δίνει δεκάρα για το αν θα πληγωθεί κάποιος/α. Το ίδιο είναι και στη σχέση του. Εσύ, ας πρόσεχες! Γι’ αυτό και θεωρείται ο πιο “αδιάφορος” του ζωδιακού.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο δεύτερος χοντρόπετσος της λίστας είναι ο χαριτωμένος -κατά τα άλλα- Τοξότης. Δε θίγεται, δεν πτοείται, δε χαμπαριάζει και συχνά έχει ως μότο ζωής “ο καθένας για την πάρτη του κι ο Θεός για όλους”. Τώρα αν για να βολευτεί αυτός, θα ξεβολέψει εσένα, δεν τον ενδιαφέρει. Από την άλλη έχεις πρόβλημα και θέλεις τη βοήθειά του; Έχει πάντα μεγαλύτερο από το δικό σου! Οπότε, σταμάτα να μιλάς και άκουσέ τον! Η αναισθησία του ορισμένες φορές σε ξεπερνά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο τελευταίος στη λίστα είναι ο Δίδυμος κι αυτό γιατί γίνεται χοντρόπετσος, όποτε και όταν το αποφασίσει. Ακυρώνει τη μια πλευρά του, αυτή του συναισθήματος (ω ναι, την έχει) και χρησιμοποιεί μόνο το μυαλό του. Πανέξυπνος, καταφερτζής, σχεδόν πανούργος, προκειμένου να καταφέρει τον σκοπό του, δεν τον νοιάζει ποιος/α θα στενοχωρηθεί ή θα θιχτεί. Βασικά, σκασίλα του μεγάλη. Είναι από εκείνους που θα σε κοροϊδέψουν στα μούτρα, θα στη φέρουν, θα γελάσουν με τα χάλια σου, εφόσον βέβαια τους έχεις πειράξει… Αν του ζητήσεις εξηγήσεις θα σου πει με περίσσειο θάρρος και θράσος: Ας πρόσεχες!

 

see more