Γλυφάδα: Έτοιμη και η νέα “παραμυθούπολη” με το διπλό τελεφερίκ! [photos]

Tα εγκαίνια της νέας δημοτικής παιδικής χαράς, μιας «παραμυθούπολης» διεθνών προδιαγραφών, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή του κόσμου, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας.

Ο νέος, ανακαινισμένος σύγχρονος παιδότοπος, βρίσκεται πλέον στη διάθεση των παιδιών μας και διαθέτει δάπεδο ασφαλείας και τεχνικό χλοοτάπητα υψηλής ποιότητας. Στην παιδική χαρά δεσπόζει μια πρωτότυπη κατασκευή με δεντρόσπιτα που ενώνονται με μεγάλες γέφυρες και κατασκευάστηκαν ειδικά για τον συγκεκριμένο χώρο. Για πρώτη φορά σε παιδική χαρά τοποθετήθηκε διπλό τελεφερίκ, ενώ πολλά καινούργια και ποιοτικά παιχνίδια δημιουργούν ακόμα έναν μοναδικό χώρο παιχνιδιού στη Γλυφάδα. Περιμετρικά της πλατείας φυτεύτηκαν νέα δέντρα, ανακατασκευάστηκε το πεζοδρόμιο και τοποθετήθηκαν καινούργια φωτιστικά.

 

Περικλής Δορκοφίκης:

“Έχοντας γνώμονα ότι για να είσαι στις αναμνήσεις των παιδιών σου αύριο, ΠΡΕΠΕΙ να είσαι στην ζωή τους σήμερα!
Συνεχίζουμε και με άλλες παρεμβάσεις!!”

 

ΔΉΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

 

Αιμίλιος Βουγιουκλάκης:

“Συνεχίζουμε άμεσα με αντίστοιχες παρεμβάσεις και στους υπόλοιπους παιδότοπους της πόλης μας! Γιατί το παιδικό χαμόγελο που μας “χαρίστηκε” σήμερα απλόχερα,αποτελεί τη μεγαλύτερη και -συνάμα- την πιο σημαντική ανταμοιβή!”