Τα «πήρε» άσχημα η Βάνα Μπάρμπα: «Να κόψουν τις μαγκιές. Αυτά είναι μπούρδες»

Η Βάνα Μπάρμπα έχει αποδείξει πώς όταν κάτι την εξοργίζει δεν μασάει τα λόγια της. Η δημοφιλής ηθοποιός σε συνέντευξή της στο You αποκάλυψε πώς διαχειρίζεται την έφηβη κόρη της, με τη βοήθεια ψυχολόγων.

«Κάνω συμβουλευτική γονέων με ψυχολόγους που δουλεύουν για το Δήμο, για το κομμάτι της εφηβείας αλλά και πώς αντιμετωπίζεται η δημοσιότητα των γονιών και έχω μάθει να κοντρολάρω την σχέση μας… Και τα «θέλω» της ακούω και δεν θυμώνω, όσο μπορώ! Δεν πρέπει τα παιδιά να εκτίθενται, είναι λάθος μας» εξήγησε η ηθοποιός ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κίνηση της Εύης Αδάμ που φωτογραφήθηκε μαζί με τις κόρες της, προκαλώντας «θύελλα» αντιδράσεων.

«Αυτά είναι μπούρδες! Να βγαίνουν και να… κουνάνε το δάχτυλο! Να σταματήσουν αυτά που ξέρουν, η Εύη είναι εξαιρετική μητέρα και μεγάλωσε τα παιδιά μόνη της. Να κόψουν τις μαγκιές. Δεν έκανε με δόλο τη φωτογράφιση, όλοι ξέρουμε πώς μεγάλωσε τα δυο κορίτσια της. Την αγαπάω την Εύη αλλά είναι λάθος και δικό μου και εκείνης να εκθέτουμε τα παιδιά μας. Το είπα και στην ίδια.

source: http://www.zougla.gr/