Παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί ντύθηκαν αποκριάτικα!  Ξέφρενο πάρτυ με πολύ χορό, παιχνίδια, γαϊτανάκι και πολλές εκπλήξεις παρέσυραν στους γιορτινούς ρυθμούς τους, μικρούς και μεγάλους. Τα πιτσιρίκια ξεφάντωσαν ενόψει της μεγάλης γιορτής που έρχεται: του Γλυφαδιώτικου Καρναβαλιού με το αστείρευτο κέφι και τις εκπλήξεις.

«Ο Μίκυ, η Μίνι και η Τιτίκα ήδη περιοδεύουν με το τρενάκι του Δήμου μας σε όλα τα σχολεία της Γλυφάδας δίνοντας μεγάλη χαρά στα παιδιά μας και όλοι μαζί δηλώνουμε πανέτοιμοι να γιορτάσουμε και φέτος τις Απόκριες με το καθιερωμένο πλέον Καρναβάλι της πόλης μας και βεβαίως τα Κούλουμα την Καθαρά Δευτέρα», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Και προσθέτει: «Το αποκριάτικο ραντεβού δίνεται και φέτος στο γεωγραφικό κέντρο της πόλης, την οδό Γούναρη, στη συμβολή της με την Ανθέων, την Κυριακή στις 11:30 το πρωί. Ο Δήμος μας σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων των σχολείων μας έχει ετοιμάσει μια ονειρεμένη γιορτή με πολύ κέφι, μουσική και χορό, με εμπνευσμένα άρματα και συναυλία με τους καταπληκτικούς Onirama στην πλατεία Μακεδονίας. Η καρναβαλική μαθητική παρέλαση θα ξεκινήσει από τη συμβολή των οδών Ανθέων και Γούναρη, θα συνεχιστεί στη Γούναρη και μέσω της οδού Ακροκορίνθου θα καταλήξει στην πλατεία Μακεδονίας, όπου το δημοφιλές μουσικό συγκρότημα θα απογειώσει το κέφι, παρασύροντας μικρούς και μεγάλους σε ένα ξέφρενο αποκριάτικο πάρτυ. Την Καθαρά Δευτέρα, από τις 12 το μεσημέρι, θα γιορτάσουμε τα Κούλουμα στο «Πατητήρι» με φόντο χαρταετούς και δωρεάν διανομή σε όλους σαρακοστιανών εδεσμάτων και ασφαλώς με πολύ τραγούδι και χορό με την Γλυφαδιώτισσα Ελένη Ροδά, τον Θάνο Καληώρα, τον Γιάννη Σακκή και τον Γιώργο Γιαννόπουλο. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους εργάζονται πυρετωδώς για τις προετοιμασίες του εορταστικού μας διημέρου, τους αντιδημάρχους Γεωργία Βαμβακερού και Στέλιο Κουρουπάκη, την πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής Μαρία Καραβουσάλη που και φέτος δίνει τον καλύτερό της εαυτό, την νεοεκλεγείσα πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής Μαρία Κυριακοπούλου, την υπεύθυνη των παιδικών μας σταθμών Ελένη Καράχου, τους Συλλόγους Γονέων των σχολείων μας και την Ένωσή τους. Είναι αυτονόητο ότι δεν χρειάζεται φυσικά να είστε μαθητές ούτε να ανήκετε σε κάποιο από τα δεκάδες γκρουπ που έχουν φτιάξει με ενθουσιασμό τα παιδιά μας και οι σύλλογοι γονέων. Απλά φορέστε τη στολή σας ή κάτι αποκριάτικο κι ελάτε στη μεγάλη μας γιορτή!

Σας περιμένουμε»