Νύφη για 5η φορά!

Έχει περάσει ένας χρόνος από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε η σχέση ανάμεσα στην Έλλη Στάη και τον εφοπλιστή Νίκο Μουνδρέα και για το λαμπερό ζευγάρι ήλθε, όπως όλα δείχνουν, η ώρα της επισημοποίησης, σύμφωνα με το youweekly.gr.

Μετά την επιστροφή τους από τις καλοκαιρινές διακοπές το ζευγάρι πήρε τη μεγάλη απόφαση. Πληροφορίες από το στενό περιβάλλον της δημοσιογράφου και του εφοπλιστή έκαναν λόγο για συγκατοίκηση αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «η Έλλη μένει μόνιμα στην έπαυλη της Εκάλης» προσθέτοντας ότι η σχέση αυτή χαίρει της έγκρισης των οικογενειών τόσο του Νίκου Μουνδρέα όσο και της Έλλης Στάη. Ήταν λοιπόν για τους καλά γνωρίζοντας, θέμα χρόνου  και η κίνηση προς την επισιμοποίηση της σχέσης τους. Η πρόταση γάμου, όπως αναφέρει το ciao, έγινε στην Πάτμο.

Με την ευκαιρία της πρώτης γνωριμίας τους ο Μουνδρέας εξέφρασε τα συναισθήματά του στην Έλλη και της ζήτησε να κάνουν το επόμενο βήμα.  Η αντίδραση της δημοσιογράφου ήταν η αναμενόμενη και έτσι, όπως αναφέρει το δημοσίευμα την αποδέχτηκε με χαρά και συγκίνηση. Οι δυο τους βέβαια δεν βιάζονται να κάνουν το μεγάλο βήμα, καθώς τίποτα δεν τους πιέζει χρονικά.