Και τα τρία που θα δυσκολευτούν στα επαγγελματικά.

Αναρωτιέστε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στα επαγγελματικά σας την νέα χρονιά; Διαβάστε παρακάτω τις προβλέψεις για το 2022 και δείτε αν ανήκετε στα τρία τυχερά ζώδια της νέας χρονιάς αναφορικά με τον χώρο εργασίας σας ή όχι.

Ποιοι θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται;

Δίδυμοι

 

Η αξία τους αναγνωρίζεται και όλη τη χρονιά θα υποστηρίζονται από την παρουσία του Κρόνου. Για τους εκπροσώπους των Διδύμων προβλέπεται μεγάλη εύνοια στα επαγγελματικά με προτάσεις, αυξήσεις στα οικονομικά. Σε συνδυασμό με την κοινωνικότητα και τις επικοινωνιακές ικανότητες του ζωδίου σημαντικές γνωριμίες και καινούρια βήματα στην εργασία είναι σίγουρα.

 

Ζυγός

Στα καλύτερα να ελπίζετε για το 2022, Ζυγοί. Με τον Δία στον 6ο οίκο σας μέχρι τις 10 Μαΐου αναμένεται αναγνώριση, επιτυχίες και βελτίωση των συνθηκών εργασίας. Αν μέχρι στιγμής αντιμετωπίζετε δυσκολίες στα επαγγλεματικά να περιμένετε μια πολύ καλή πρόταση – συνεργασία η οποία θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας και θα ικανοποιεί τα θέλω σας.

 

Τοξότης

Ετοιμαστείτε να λάμψετε! Χάρη στον Δία που θα βρίσκετε στον Άρη από τις 11 Μαΐου έως τις 28 Οκτωβρίου θα πραγματοποίησετε τις επαγγελματικές σας προσδοκίες, ενώ είναι πολύ πιθανό να βρείτε και τη δουλειά των ονείρων σας.

 

 

Ποια ζώδια θα δυσκολευτούν

Ταύρος

Δύσκολη και αρκετά απαιτητική προβλέπεται για τα επαγγελματικά η χρονιά που έρχεται. Επειδή, δεν συμπαθείτε πολύ τις αλλαγές, να θυμάστε πως πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο για να διατηρήσετε όσα έχετε κερδίσει. Οπλιστείτε με υπομονή και πείσμα και θα τα καταφέρετε.

 

see more: marieclaire.gr