Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την αστρολόγο Κατερίνα Γλύμπη

Έρχεται το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτώβρη μαζί με τον Ανάδρομο Ερμή… Μην περιμένουμε να  συνεννοούμαστε πλήρως, μην περιμένουμε ξεκάθαρες απαντήσεις… Το μόνο που πρέπει να περιμένουμε είναι παρελθοντικά γεγονότα να έρθουν και να μας υπενθυμίσουν ότι δεν έχουμε κλείσει τις εκκρεμότητες… Υπάρχουν σημεία που θέλουν διευκρίνηση για να κλείσει ένας κύκλος… Και να ανοίξει ένας επόμενος… Ο οποίος θα είναι και πιο ουσιαστικός!

ΚΡΙΟΣ

Εντάξει, έχετε σκεφτεί κάποια πράγματα για να ανανεωθείτε αλλά δεν τολμάτε να τα εκστομίσετε κιόλας… Ερωτικά είστε αρκετά αμπλαούμπλες με την έννοια ότι τα θέλετε όλα πριν καν τα σκεφτείτε… Επαγγελματικά, νομίζω ότι οι συμφωνίες που κάνετε χρειάζονται αναθεώρηση… Νιώθετε ριγμένοι!

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς είναι η ώρα που θα δείτε ότι τα επαγγελματικά σας, σας πιέζουν και μάλιστα αρκετά… Πρέπει να δώσετε το κάτι παραπάνω.. Πρέπει να δώσετε λύσεις που θα είναι πιο κοφτές και ουσιαστικές… Ερωτικά, αν ασχοληθείτε με κάτι που είχατε ασχοληθεί αλλά όχι επισταμμένα, θα πάτε καλύτερα αυτή τη φορά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι η εποχή που όλα θα φάσκουν και θα αντιφάσκουν… Ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω θα κάνετε, σαν τον κάβουρα… Αλήθεια πόσα καβούρια έχετε στην τσέπη σας? Καλά θα κάνετε να τα επιστρατεύσετε… Μην ξανοίγεστε οικονομικά… Ερωτικά, παίζετε καλά το παιχνίδι σας, και μάλιστα θα επιβραβευτείτε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην ανησυχείτε και μην είστε καχύποπτοι με όλα… Δεν κρύβουν όλα κινδύνους και μάλιστα θα χρειαστεί κάποια πράγματα να τα πάρετε πιο χαλαρά… Θα δείτε ότι με εντατική προσπάθεια μπορείτε να περιμένετε γενικότερα καλύτερα ερωτικά… Ξανασκεφτείτε τα λάθη σας… Επαγγελματικά, να είστε πιο επιθετικοί και διεκδικητικοί!

ΛΕΩΝ

Αν θέλετε να απομονωθείτε το Σαββατοκύριακο αυτό, θα μείνετε με την όρεξη… Θα είστε συνέχεια με κόσμο γιατί έχετε υποχρεώσεις… Και ερωτικές βεβαίως… Γιατί και αυτές αν τις παρεμελήσετε θα βρεθείτε μόνοι τα προσεχή κρύα Σαββατοκύριακο του χειμώνα… Οπότε, βάλτε τα δυνατά σας… Επαγγελματικά, να είστε περισσότερο φειδωλή στα λόγια!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία χαρά δεν είστε αλλά δεν ξέρετε και το γιατί… Είναι που σας λείπουν κάποια κομμάτια από το παζλ για να εξάγετε ασφαλή συμπεράσματα… Ερωτικά, δεν μπορείτε να διαχειριστείτε αυτό που νιώθετε… Επαγγελματικά είστε στο σημείο που θα πρέπει να αναθεωρήσετε την στάση της… Κάνετε λάθη που έχουν συνέπειες και σε άλλους!

ΖΥΓΟΣ

Εντάξει, δε σας χαλάει καθόλου ο ενθουσιασμός που νιώθετε και μάλιστα θέλετε να τον φουντώσετε ακόμα περισσότερο.. Ρίξτε λάδι στη φωτιά και καθίστε σε θέση ασφαλείας…. Να απολαύσετε το θέαμα… Ερωτικά, δεν μπορείτε να το παίζετε αδιάφοροι… Επαγγελματικά, σας έχουν γίνει στενός κορσές οι συνεργάτες… Μη βγάλετε και κοριούς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στο δικό σας ζώδιο αποφάσισε να κάνει τα ακροβατικά του ο Ερμής και γι’ αυτό εσείς είστε που θα δίνετε τα δυφορούμενα μηνύματα… Εσείς είστε που άλλα θα θέλετε να πείτε, αλλιώς θα τα λέτε, και αλλιώς θα εκλαμβάνονται… Ερωτικά, βλέπετε άλογα, πρίγκιπες και παλάτια… Μείνετε σ’ αυτό το παραμύθι… Μην αγοράσετε καινούργιο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ώρα να κάνετε μία συζητησούλα με τον εαυτό σας και να προσπαθήσετε να μπείτε στη θέση των άλλων… Όχι ότι είναι εύκολο, όμως δεν είναι και ακατόρθωτο… Ερωτικά είστε στο σημείο που θα δείτε ότι πρέπει να δώσετε ασφάλεια… Τους έχετε ταλαιπωρήσει αρκετά και μάλλον άδικα…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ώρα να ξαναθυμηθείτε πως νιώθατε όταν αφήνατε τον εαυτό σας ελεύθερο… Γιατί μόνο τότε θα μπορέσετε ν’ απελευθερωθείτε.. Για την ώρα σας βρίσκω σφιγμένους και καταπιεσμένους… Μήπως φοβάστε τον ίδιο σας τον εαυτό και τις αντιδράσεις του? Επαγγελματικά, είστε τόσο συγχυσμένοι και η παρόρμησή σας δεν ελέγχεται…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για εσάς είναι ένα Σαββατοκύριακο που θα νιώσετε ότι κανείς δε σας καταλαβαίνει… Θα νιώσετε μία εσωτερική μοναξία… Ακόμα και όταν θα είστε με κόσμο… Η αλήθεια είναι ότι είστε κάπως υπερβολικοί αλλά έχετε και τα δίκια σας… Ερωτικά πρέπει να επεναξετάσετε τις σχέσεις… Επαγγελματικά, έχετε ζόρια ανελέητα!!

ΙΧΘΕΙΣ

Έχετε μεγάλο δρόμο στην εργασία σας να διανύσετε και δεν ξέρετε από που να πιάσετε… Μάλλον, δεν το έχετε ξανακάνει, μάλλον σας φοβίζει να το ακουμπήσετε… Λέτε να δαγκώνει και να μην το είχατε πάρει χαμπάρι? Αν ξεκινήσετε πάντως, οι δυσκολίες θα απομακρύνονται… Ερωτικά, ψάξτε γιατί κάτι σας κρύβουν… Αλλά, δεν φυλάγονται σωστά.. Είναι ακάλυπτοι!

source: Κατερίνα Γλύμπη –

http://www.rythmosfm.gr/news/news-zwdia-sabbatokyriako-28