ΘΑΝΑΤΟΣ- ΣΟΚ στο Κάτω Παρτάλι!!!

Η αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε της δεύτερης σεζόν της σειράς «Κάτω Παρτάλι» έχει ήδη ξεκινήσει και οι εξελίξεις που αναμένεται να έρθουν είναι καταιγιστικές.

Ο Μανώλης έχει μάθει ότι ο Διαμαντής είναι ο πατέρας του και χωρίς να χάσει ευκαιρία πάει να τον συναντήσει. Η συγκεκριμένη αποκάλυψη τον έχει σοκάρει και άλλωστε έχουμε δει ουκ ολίγες φορές την πολυτάραχη ζωή του Διαμαντή, αφού σε καμία σχέση του δεν ήταν πιστός.

Ο Μανώλης και ο Διαμαντής συναντιούνται στο καφενείο του χωριού και πίνουν τσίπουρα, με τον δεύτερο να διηγείται όλη την ιστορία του: Πώς γνωρίστηκε με τη μητέρα του, την Ασημίνα, γιατί τον εγκατέλειψε, πώς μάθαινε νέα του όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και γιατί τσακώθηκε και δεν ξαναμίλησε ποτέ με τον πεθερό του, τον Γιακουμή.

Παρτάλι

Στο άκουσμα όλων αυτών ο Μανώλης σοκάρεται και αδυνατεί να τα πιστέψει, αλλά κατά βάθος είναι χαρούμενος που επιτέλους μπορεί να αγκαλιάσει ξανά τον πατέρα του. Όχι όμως για πολύ.

Μετά τη συνάντηση του Μανώλη με τον πραγματικό του πατέρα, ο Διαμαντής θα πέσει νεκρός από καρδιακή προσβολή. Αυτή θα προκληθεί από το δηλητήριο που είχαμε δει ότι του είχαν ρίξει στα πρώτα επεισόδια της σειράς. Ο χαμός του θα προκαλέσει μεγάλο πόνο και ο Μανώλης δεν θα μπορεί να πιστέψει ότι έχασε ξανά τον πατέρα του μόλις τον βρήκε. Τον ίδιο μεγάλο πόνο θα ζήσει και η Μοσχούλα.

source

GLYFADA METROPOLITANS