«Θόλωσα όταν έχασα το σπίτι μου», απολογείται ο δολοφόνος του φαρμακοποιού

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο άνδρας που έγινε στα 51 του φονιάς  σκοτώνοντας εκείνον που του δάνεισε 300.000 ευρώ και που κάποια στιγμή τα απαίτησε δικαστικά. Είπε:

  • «Όταν έχασα το σπίτι μου θόλωσα, ήθελα να εκδικηθώ. Βρήκα στην  παράνομη αγορά ένα 22αρι όπλο και πήγα με το αμάξι  μου εκεί κοντά, το πάρκαρα  και πλησίασα στο σπιτι του με τα πόδια»

Τα στοιχεία του οχήματος πρέπει να καταγράφηκαν από κάμερες ασφάλειας  αν και οι αστυνομικοι  μιλάνε για  αυτοπτη μάρτυρα που υποτίθεται ότι  ειδε να απομακρυνεται ένα Opel και συγκράτησε το νουμερο.  Το κινητό του  δράστη επίσης έδωσε στίγμα στην περιοχή του Ψυχικού την ημέρα του φόνου.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών βρήκε τα στοιχεία του οχήματος του δράστη και σε συνδυασμό με το σήμα του κινητού που τον»τοποθετούσαν και τα δυο στο Ψυχικό, αλλά και σε συνδυασμό με τις οικονομικές διαφορές που είχε με το θύμα, εξιχνίασε το έγκλημα.

Ο αρχιτέκτονας ή πολιτικός μηχανικός, που έκανε και τον εργολάβο,  ήταν απο χρόνια γνώριμος έως  και  φίλος με το θύμα.

Οι  σχέσεις τους έγιναν  εχθρικές όταν το θυμα απαίτησε  πλεον τα  χρήματά του  το 2010. Πίεζε  τον δράστη επί δύο χρόνια και το 2012 κατέφυγε στη δικαιοσύνη. Το  2018  η υπόθεση  τελεσιδίκησε  και άρχισαν οι κατασχέσεις,  μεταξύ των οποίων και  σημαντικού ακινητου του δράστη στη Γλυφάδα.

Οι αστυνομικοί ρώτησαν  τον  δράστη για ποιο λόγο το ΙΧ  του αλλά και το κινητό του  ήταν τη  συγκεκριμένη  μέρα  στην περιοχή του Ψυχικού, αφού εκεινος μένει στη Γλυφάδα, και δεν μπορεσε  να δώσει πειστικές  απαντήσεις.

source: presspublica.gr