Θρηνεί η νυχτερινή Αθήνα – Κλειστά όλα τα νυχτερινά μαγαζιά το Σάββατο σε ένδειξη πένθους για τον δικό τους Παντελή

Δεν μπορούν να το πιστέψουν οι συνάδελφοί του, οι επιχειρηματίες της βραδινής διασκέδασης αλλά και το προσωπικό των μαγαζιών, πως ο δικός τους Παντελής Παντελίδης δεν θα είναι ποτέ πια μαζί τους, όπως δημοσίευσε το arouraios.gr.

Η είδηση του θανάτου του έπεσε βαρειά στη νυχτερινή Αθήνα, ενώ ειδικά οι επαγγελματίες τραγουδιστές, είτε είχαν συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν, είτε όχι, δηλώνουν σοκαρισμένοι και ήδη έχουν ενημερώσει τα μαγαζιά στα οποία εμφανίζονται πως δεν θα μπορέσουν να κάνουν πρόγραμμα και να διασκεδάσουν τον κόσμο, το βράδυ της ημέρας που θα κηδευτεί ο Παντελής.

Στο ίδιο κλίμα και οι επιχειρηματίες, που μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για τον Παντελή αλλά και ο απλός κόσμος ήδη ακυρώνει τις κρατήσεις του, σε ένα απίστευτο κύμα πένθους και συμπαράστασης στην οικογένεια του.

Ήδη σήμερα όσα μαγαζιά δούλευαν παρέμειναν κλειστά, ενώ και αύριο θα έχουμε τις επίσημες ανακοινώσεις για την αργία πένθους που θα κρατήσει όλες τις μεγάλες πίστες της Αθήνας αυτό το Σαββατοκύριακο κλειστά.