Η φετινή αυλαία, θα ανοίξει στο Μαριλένα Cinema στην Άνω Γλυφάδα τη Δευτέρα 01/06 , με την αγαπημένη μας ταινία “ΕΥΤΥΧΙΑ”!
Ώρα Προβολής: Δευτέρα – Τρίτη – Τετάρτη, στις 21:15.

Από 1η Ιουνίου και φέτος, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία όλων μας. Με αραιές θέσεις, ώστε να υπάρχει ο προβλεπόμενος κενός χώρος. Με διαγράμμιση στο ταμείο και το μπαρ, για τις σωστές αποστάσεις του κόσμου. Με απολύμανση των χώρων, πριν και μετά την παράσταση με ειδικά διαλύματα. Επίσης, “συνιστάται”, χωρίς να είναι υποχρεωτικό, ο κόσμος να προσέρχεται με μάσκα.

 

Τί θα δείτε:

Η ταινία για τη συναρπαστική ζωή της μεγάλης Ελληνίδας στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, πρωτοβγήκε στις αίθουσες στις 19 Δεκεμβρίου.

Σκηνοθεσία: Άγγελος Φραντζής
Σενάριο: Κατερίνα Μπέη
Παραγωγός: Διονύσης Σαμιώτης

Παίζουν: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Κάτια Γκουλιώνη, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Θάνος Τοκάκης, Ντίνα Μιχαηλίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Λίλα Μπακλέση, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Ευγενία Σαμαρά, Γιάννης Δρακόπουλος, Αντώνης Λουδάρος, Κρατερός Κατσούλης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Χρύσα Ρώπα, Φοίβος Δεληβοριάς, Χάρης Μαυρουδής, Λεωνίδας Κακούρης, Κατερίνα Διδασκάλου.

 

 

Οι τιμές των εισιτηρίων θα παραμείνουν ως έχουν:
Κανονικό 7,00€
Μειωμένο 5,00€
Τρίτη – Τετάρτη γενική είσοδος 5,00€.

 

Το θερινό σινεμά της καρδιάς μας, στην Άνω Γλυφάδα!

info: 210 9632.260, 210 9612.229