Εγκρίθηκε από το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής το πρώτο κτίριο το οποίο θα κατασκευαστεί στα πλαίσια της Επένδυσης του Ελληνικού, στην μαρίνα Ελληνικού.
Πρόκειται για έναν πολυχώρο που προορίζεται για την πληροφόρηση και ενημέρωση του κοινού μέσω διαδραστικών μέσων (virtual reality room), ειδικά διαμορφωμένων χώρων διαλέξεων και παρουσιάσεων, και δημόσιων χώρων συνάθροισης κοινού.
Παράλληλα, στην Μαρίνα Ελληνικού θα πραγματοποιηθούν διαμορφώσεις, ώστε να καταστεί εφάμιλλη της Μαρίνας του Φλοίσβου και επισκέψιμη σε όλους τους δημότες για αναψυχή και διασκέδαση, την οποία μέχρι σήμερα στερούνταν.
Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες για την ανακατασκευή του Μαρίνειου δημοτικού αναψυκτήριου, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Μαρίνα Ελληνικού και το Ολοκληρωμένο Τουριστικό Συγκρότημα.
“Το κάτω Ελληνικό αλλάζει και μπαίνει στον τουριστικό χάρτη της χώρας. Ξενοδοχεία, ενυδρείο, σύγχρονα κέντρα αναψυχής και ένα ανοιχτό πανέμορφο παραλιακό μέτωπο αλλάζουν την πόλης μας προς το καλύτερο και την καθιστούν σημείο αναφοράς σε ολόκληρη της Ελλάδα.”

▶️ Tο πρώτο κτίριο της επένδυσης που εγκρίθηκε στην Μαρίνα του Ελληνικού

#Ελληνικό #hellinikon

Posted by Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης – Municipality of Hellinikon Argyroupolis on Monday, 29 March 2021