Το summer camp του Δήμου Γλυφάδας ξεκίνησε με μια μεγάλη γιορτή! [photos]

Με μια μεγάλη γιορτή στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Μάκης Λιούγκας» ξεκίνησε και φέτος, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, το πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης (summer camp) του Δήμου Γλυφάδας. Η συνολική διάρκεια του summer camp είναι πέντε εβδομάδες (25 Ιουνίου-27 Ιουλίου), στη διάρκεια των οποίων το πρόγραμμα θα λειτουργεί καθημερινά από τις 7:45 π.μ. ως τις 4:15 μ.μ.

«Περισσότερα από χίλια παιδιά συμμετέχουν φέτος στο summer camp του Δήμου μας, το οποίο και φέτος επιμεληθήκαμε με πολλή αγάπη και μεράκι: Σα να είμαστε εμείς παιδιά και να θέλουμε να περάσουμε ένα καλοκαίρι ξέγνοιαστο, χαρούμενο και δημιουργικό», είπε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου και συνέχισε στο χαιρετισμό του: «Φυσικά, ο νους μας είναι και στους εργαζόμενους γονείς, που αναζητούν μια ασφαλή και ποιοτική διέξοδο για τα παιδιά τους. Αυτό ακριβώς προσφέρουμε: Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, γεμάτο δημιουργική απασχόληση και εκπαίδευση, εικαστικά, αθλήματα, ομαδικά παιχνίδια, θέατρο, μουσική, εκδρομές και πολλές ακόμα δραστηριότητες».

«Στόχος του προγράμματος είναι η δημιουργική απασχόληση και διέξοδος των παιδιών, αλλά παράλληλα και η εκμάθηση. Τα παιδιά θα απασχοληθούν σε σχολικό περιβάλλον τις δύο πρώτες ημέρες, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν εκδρομές, όπως για παράδειγμα στο Αττικό Πάρκο και άλλες πολλές εκδηλώσεις», τόνισε η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης, Νατάσσα Αργυροπούλου.

«Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους βρίσκεστε εδώ σήμερα, όλους τους γονείς που μας εμπιστεύεστε για μία ακόμη χρονιά τα παιδιά σας και όλους όσους ανέλαβαν την υλοποίηση αυτού του προγράμματος απασχόλησης για τέταρτη συνεχή χρονιά. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία, μέσα από ποικίλες δράσεις, να κάνουν νέους φίλους και παράλληλα με τη διασκέδασή τους να επιμορφωθούν μέσα από τις εκδρομές που διοργανώνουμε», δήλωσε ο τομεάρχης αθλητισμού του Δήμου Γλυφάδας, Περικλής Δορκοφίκης.

 

Γιώργος Παπανικολάου:

Το θερινό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης του Δήμου Γλυφάδας ξεκίνησε με μια μεγάλη γιορτή!

Για τέταρτο συνεχόμενο καλοκαίρι, γεμίζουμε δημιουργικά τις ημέρες των παιδιών της πόλης μας, με ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων που είμαστε σίγουροι ότι θα τους μείνει αξέχαστο.

Ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε απόψε και θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη Ιουλίου.

Περισσότερα από χίλια παιδιά συμμετέχουν φέτος στο summer camp του Δήμου μας, το οποίο και φέτος επιμεληθήκαμε με πολλή αγάπη και μεράκι: Σα να είμαστε εμείς παιδιά και να θέλουμε να περάσουμε ένα καλοκαίρι ξέγνοιαστο, χαρούμενο και δημιουργικό.

Φυσικά, ο νους μας είναι και στους εργαζόμενους γονείς, που αναζητούν μια ασφαλή και ποιοτική διέξοδο για τα παιδιά τους. Αυτό ακριβώς προσφέρουμε: Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, γεμάτο δημιουργική απασχόληση και εκπαίδευση, εικαστικά, αθλήματα, ομαδικά παιχνίδια, θέατρο, μουσική, εκδρομές και πολλές ακόμα δραστηριότητες.

Καλό και δημιουργικό καλοκαίρι σε όλες και σε όλους!

Περικλής Δορκοφίκης:

Tον τελευταίο μήνα,το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μας και όλη μας η προσοχή, τόσο η δική μου όσο και της αντιδημάρχου Natasha Argiropoulou ήταν αφιερωμένη στην διοργάνωση της καλοκαιρινής απασχόλησης των παιδιών της πόλης μας.
Προσπαθώντας, με ευθύνη και μεράκι, να δημιουργήσουμε το καλύτερο διαδραστικό πρόγραμμα για τα παιδιά!

Είμαστε πανέτοιμοι!