“Τουρκορουμανικό ξύλο” στο Survivor: Όσα δεν μας έδειξαν οι κάμερες

Κανονική σύρραξη στο εσωτερικό πρωτάθλημα του Survivor – Όλοι εναντίον όλων – Δείτε όσα δεν έδειξαν οι κάμερες στην “κανονική ροή”

Το Survivor εγκαινίασε ένα νέο πρωτάθλημα στο οποίο μετέχουν Τούρκοι και Ρουμάνοι all-star παίκτες, οι καλύτεροι δηλαδή που έχουν περάσει από το show. Στο πρωτάθλημα είδαμε και τη συμμετοχή των “δικών” μας παικτών, οι οποίοι δεν κατάφεραν να επικρατήσουν.

Οι καλύτεροι παίκτες από την κάθε χώρα με βάση την εβδομαδιαία επίδοσή τους, εκπροσωπούν την πατρίδα τους. Ο νικητής από τις μάχες αυτές, κερδίζει έξτρα έπαθλα.

Στα παιχνίδια επικρατεί μεγάλη ένταση και ανταγωνισμός. Πριν λίγες ημέρες ήρθαν στη δημοσιότητα πλάνα που απεικόνιζαν μια αντιμαχία μεταξύ Τούρκων και Ρουμάνων μετά τη νίκη των δεύτερων. Ωστόσο, στην “κανονική ροή” του τηλεοπτικού προγράμματος, δεν είχαν παίξει όλα τα πλάνα της σύρραξης. Όπως θα δείτε παρακάτω, στα πλάνα που ανέβηκαν τώρα στο διαδίκτυο από την παραγωγή, Τούρκοι και Ρουμάνοι πιάστηκαν στα χέρια και δεν έμειναν μονάχα στον “αμμοπόλεμο”.

 

source: news247.gr

video: Acunn.com