Τι κατέθεσε η συνοδηγός της Corvette που παρέσυρε και σκότωσε τον 25χρονο στη Γλυφάδα – Παρουσιάστηκε μόνη της στο Α’ Τμήμα Τροχαίας ΝΑ Αττικής.

Παρουσιάστηκε μόνη της στο Α’ Τμήμα Τροχαίας ΝΑ Αττικής στο Ελληνικό η νεαρή συνοδηγός που επέβαινε στο όχημα του 40χρονου ιδιοκτήτη και οδηγού της μαύρης Corvette, που παρέσυρε και σκότωσε 25χρονο μοτοσικλετιστή τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης στη Γλυφάδα.

Η συνοδηγός κατέθεσε στο πλαίσιο της προανακριτικής έρευνας που έχει διατάξει ο εισαγγελέας. Όπως υποστήριξε, ο οδηγός και η ίδια δεν είχαν καταναλώσει αλκοόλ, ενώ όπως είπε, δεν κατάλαβαν τι συνέβη. Ωστόσο, διευκρινίζεται πως στο σημείο υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες που έχουν καταθέσει πως ο 40χρονος οδηγός της μοιραίας Corvette έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Ο ιδιοκτήτης και οδηγός της μαύρης Corvette αφέθηκε ελεύθερος μετά την κατάθεσή του. “Ήμουν σοκαρισμένος και για αυτό έφυγα. Δεν κατάλαβα πώς έγινε το τροχαίο” δήλωσε ο ίδιος.

Ο ίδιος εμφανίστηκε το Σάββατο στην  Τροχαία, αφού είχε περάσει το αυτόφωρο. Η υπόθεση περνάει στον εισαγγελέα, ο οποίος έχει αναλάβει τον σχηματισμό δικογραφίας. Παράλληλα συνεχίζονται οι έρευνες για λήψη πληροφοριών σχετικά με το όχημα με το οποίο διέφυγε ο οδηγός της Corvette μετά το τραγικό δυστύχημα.

 

see more